Zijn prima

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Snel, goed en voordelig.

Met grote tevredenheid bestel ik nu al geruime tijd mijn artikelen bij dit bedrijf. Altijd snel, correct en tegen de laagste prijs geleverd. Ben heel blij dat er nu ook een service is waarbij artikelen zonder afzonderlijk te moeten bestellen periodiek worden geleverd. Klasse!

super

zeer tevreden enals er iets niet is wordt er contact met je opgenomen.

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Alles was goed en op tijd

Goedkoper als in de winkel en goede service

• Prijs/ kwaliteit

Super service en voordelige prijzen.

Groot aanbod aan aantrekkelijke prijzen en stipte levering. De communicatie over de levering loopt ook heel correct. Top dus.

Snelle levering netjes verpakt

Snel en goede webside Goede betaalmogelijkheden

Toppie

Goede service en snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijke bestelwijze en snel en keurig geleverd

Overzichtelijk bestelprogramma Eenvoudig betalen En keurig op tijd ( volgende dag ) Bezorgd in anonieme verpakking Heel tevreden over !

Vlotte levering

Ik heb dit voor de eerste keer besteld , vlotte levering en goed verpakt

• Prijs/ kwaliteit

Goede service en snel geleverd

Ik heb op zondag besteld en maandagochtend werd het al geleverd. Goede service

Bestelling eerst onvolledig vezorgd

Je besteld 2*3 pakken en je krijgt geleverd 2*1 pak. Is wel snel hersteld maar je wordt er niet vrolijk van. Tevens zaterdags besteld en pas dinsdag aangeboden bij de vervoerder. Is niet voor 23 uur besteld op een werkdag dezelfde dag verstuurd. Pakket had dus maandag al verstuurd moeten worden.

Perfecte service

Vandaag besteld, morgen geleverd is ook echt zo. Netjes verpakt. Perfecte service.

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering meer kan ik er niet over zeggen.

Top dus

Zeer goeie ervaring!

Alles was naar verwachting

Mooie theelichtjes, allemaal fijn verpakt

Ik zal zeker nog bestellen, ben heel tevreden

Uitstekend !!!!!!

Vandaag besteld was inderdaad : De andere dag geleverd. Dus : Sneller dan bij de apotheek.

• Prijs/ kwaliteit

Betrouwbaar en zeer snel.

Mijn ervaring is recent, maar ik ben uiterst tevreden. De prijsstelling is scherp.

vriendelijk,behulpzaam en efficient

zie boven

super tevreden.

Jullie leveringen zijn altijd goed verpakt en van super goede kwaliteit. Wel niet goedkoop, maar waar is het goedkoper, Nergens? :-) Helaas hebben minder validen meer spullen nodig dan iemand anders.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer goed

ze maken waar warm ze beloven.

snel en zeer accuraat.

Ik maak al een tijdje gebruik van de middelen van hulpmiddelonline. Ze zijn altijd behulpzaam en de levering is altijd zeer snel.

vlotte en correcte service

het bestellen en leveren van de nodige artikelen verloopt super vlot en correct, ,niets op aan te merken. voor de bestellingen die in tot heden al gedaan heb bij jullie.

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Zeer goede persoonlijke behandeling.

Zie boven.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!