snel en correct

donderdag besteld en zaterdag geleverd met kortingsbon voor de volgende keer en cadeautje perfect gewoon

Gewoon super!

Al jaren de goedkoopste met zeer snelle levering.

Prima product en snelle levering.

Goede ervaring

Super tevreden!

Goede productinformatie, overzichtelijke website, eenvoudig shoppen en betrouwbare betaalmogelijkheden. Supersnelle verzending en bezorging. Bioforyou doet wat het belooft.

Prima kwaliteit, Goede prijs verhouding en ook nog biologisch. Fijn vind ik de tablet mogelijkheden ipv. druppels, voor de CBD. Erg tevreden. Snelle afwerking na bestelling. Hier word ik blij van.

Bestelde product mede dankzij post nl, supersnel in huis.

Snelle levering! Jammer dat post.nl niet heeft geleverd!

Snelle levering!! Discreet. Geen opmerkingen hierover, uiterst tevreden. Helaas dat jullie bezorgdienst, post.nl..wederom de bestelde artikelen niet heeft geleverd!! Er is een klacht gemeld bij deze bezorgdienst.

snelle service

prima product en snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

Zeer goede service en goed materiaal.

Goed verpakt en goed bezorgd.

Snelle bestelling. Netjes afgewerkt

• Prijs/ kwaliteit

na bestelling werd artikel snel geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

prima, snel en goede prijs

snel en goede prijs

uitstekend.

Nooit geen problemen bij bestellingen.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering tegen goede prijs

Ik koop elke maand hetzelfde product in gelijke hoeveelheid, maar de prijs verschilt per maand. De reden daarvan is niet duidelijk.

perfect

na mijn prostaat verwijdering heb ik veel last van incontinentie. de machtiging, door het ziekenhuis afgegeven geeft mij geen vrije keuze bij wie ik bestel. het voor een man nu geleverde materiaal is ondeugdelijk , zij kanten van gaas zodat je langs je benen verlies heb. ik kreeg geleverd Abena man formula2. ik heb zelf bij u tena men level 2 besteld. 100 stuks € 37,50 terwijl de eerder geleverde via de machtiging minimaal 2 x zo duur zijn. deze worden wel vergoed door vgz . de bij u bestelde levering ( meer en goedkoper en beter wordt niet door vgz vergoed.) bestaat er een mogelijkheid via een nieuwe machtiging de levering bij u te laten geschieden ?

Snel en integer

Hulpmiddelonline heeft een duidelijke website, een integere aflevering en ze leveren ook snel wat heel plezierig is.

• Prijs/ kwaliteit

Super snelle levering, product nog niet geprobeerd

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en service.

De levering was snel en de bestelde materialen top!

• Prijs/ kwaliteit

Snelle bezorging, discreet en mooie prijs

Betrouwbaar

Bestel regelmatig producten. Worden altijd snel geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Altijd netjes gekeverd op tijd Problemen worden netjes afgehandeld

• Prijs/ kwaliteit

Goede kwalietaid en schnele lever tijd

betrouwbaar en vriendelijke service

biologische CBD, betrouwbaar en normaal een snelle levering. Uitsluitend de beste kwaliteit biologische producten Deze keer heeft de levering 5 dagen geduurd, dit zal wel door de corana problemen gekomen zijn.

Klantgerichte organisatie

Ik ben nieuw op deze website en had wat vragen omtrent de CBD-olie. Die heb ik prima telefonisch kunnen stellen waarop een prettig en vriendelijk gesprek volgde. De bestelling verliep keurig en voor ik het wist, lag deze op de deurmat. Erg fijn om niet thuis te hoeven blijven. Al met al ben ik dus zeer tevreden met de klantgerichte houding van deze organisatie. Komende weken eens kijken of de CBD-olie iets voor me doet.

Website bezoeken, bestellen en snel leveren.

Was mijn kortingskaart met code van de vorige bestelling kwijt, heb een e-mailtje gestuurd En de volgende dag al een kortingscode gekregen, zonder gezeur. Toch mooi meegenomen 10% korting. Besteld en snel geleverd. super!

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!