Vlotte levering van het bestelde

Degelijk

Snelle levering en efficient

Fantastische service

Geweldig geholpen met de keuze voor het materiaal wat we nodig hadden. De maandelijkse automatische leveringen zijn altijd keurig op tijd en dit ontzorgt mij echt! Als mantelzorger heb je al veel aan je hoofd en is er al genoeg wat je allemaal moet regelen. De pakken die ik ooit eerder had besteld met een wat andere vochtopname dan wat later nodig bleek, werden met een goede regeling teruggenomen. Fijn bedrijf en prettige medewerkers!

Goed en snel

Wij krijgen geen materialen van de verzekering dus via deze manier snel en makkelijk besteld.

• Prijs/ kwaliteit

Prima service tegen een aanvaardbare prijs

Website werkt eenvoudig, snel de juiste producten gevonden en de afhandeling van de bestelling verliep ook erg prettig. Updates qua verzending werden ook regelmatig doorgestuurd, al met al dus zeer tevreden.

goed en goedkoop

via internet gezocht bij ons in het dorp niet te krijgen dus gelijk een voorraadje besteld. Snelle levering en goed verpakt.

Altijd correct

Snel en discreet bezorgd, zeer tevreden en ook nog eens een zeer schappelijke prijs.

• Prijs/ kwaliteit

Neemt de tijd voor je, is vriendelijk en heeft veel kennis in huis!

Bij Biovoorjou nemen ze de tijd voor je als je belt voor informatie. De eigenaar is vriendelijk en heeft veel kennis in huis. Hij kan je goed informeren welk product het beste voor jou zou kunnen zijn. De verzending verloopt altijd prima.

Duidelijke, snelle service en goed product

Goed product, precies zoals geadverteerd. Ingepakt zodat het door de brievenbus kan (en hoefte niet wachten voor de pakjes bezorging). Goede communicatie, en geen extra onnodige mails.

Duidelijke website en communicatie. Bestelling volgens plan. Dank

Snel en betrouwbaar.

Gelukkig zijn er nog bedrijven als Biovoorjou die bovenstaande helemaal waar maken.

Snel en correct !

Snel en correct !

Een tevreden klant

Ik ben tevreden over het gekocht product en de zeer vlotte levering.

Snelle levering en duidelijke website

Duidelijke website, veel uitleg en snelle levering met track and trace

Betrouwbare webshop

Reeds meerdere malen een flesje olie besteld, altijd heel snel in huis. Deze keer 2 flesjes besteld, maar voor het eerst werd ik onzeker of eea wel goed zou verlopen, het duurde een dag of vijf voordat de flesjes in de bus lagen. Maar: eind goed, al goed!

Fijn assortiment, snelle levering, mooie producten.

Ik ben heel tevreden met de (snelle) levering van de mooie bijenwaskaarsen.

Goed product - vlotte levering

Gevarieerd productaanbod. Snelle en verorgde levering.

CBD top

Koop hier al enkele jaren de cbd druppels, snel en makkelijk te bestellen, vlotte levering.

Goede, snelle en discrete service i.c.m. met een gunstige prijs.

Op internet gezocht. Ik vond het product op Hulpmiddelonline.nl in voordelige verpakkingen voor minder dan de prijs van het artikel als aanbieding in de drogisterij. Bovendien is daar niet alles voorradig. Omdat de prijs ook concurrerend is met andere aanbieders, was de keuze snel gemaakt.

• Prijs/ kwaliteit

zit fijn en goed ik loop er zo mee weg

geweldig ik kan niet meer zonder Tena discreet niet meer wil missen

• Prijs/ kwaliteit

Top producten perfect geleverd tegen de scherpste prijs

Correcte levering en top producten tegen de scherpste prijs.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ik bestel al een tijdje de producten voor mijn moeder. De kwaliteit van de producten zijn heel goed en de levering zeer snel

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en goede service

Zeer goed.

• Prijs/ kwaliteit

Geheel in lijn met belofte

Hulpmiddelonline doet wat het belooft. Vandaag besteld morgen in huis. Alle tussenliggende stappen worden gemeld zodat je het proces nauwkeurig kan volgen. Top

Perfecte levering.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!