Snelle en keurige levering.

Goede producten, wederom weer snel en goed geleverd!

Meedenkend en behulpzaam

Tijdje geleden werd ik gebeld of ik mijn 2e levering al nodig had. Dat was niet het geval dus legde men voor of het misschien handig was de levering 4 maandelijks te doen i.p.v. 3 maandelijks. Nu deel bestelling niet nodig. Geen probleem, werd direct aangepast. TOP

Prima zaken doen

snel en makkelijk besteld. Bezorging ook snel.

• Prijs/ kwaliteit

Super bedrijf Houd zich aan de afspraken Goede levering op tojd en zoals sfgesproken

GEWELDIG

HEEL GOED

Geweldige webshop

Alle bestelde producten worden snel en keurig verpakt ontvangen

Uitstekende service en snel

Snelle en discrete verzending echt super

prima en snel

Scherpe prijs, snelle levering

Ben zeer tevreden ,

Snelle levering en goede prijs.

Foutloze levering

Jullie scherpe prijs heeft me aangezet om een bestelling te plaatsen. Ik was benieuwd naar het parcours van de levering. Alles verliep zoals aangekondigd en uiterst tevreden ben ik.

Zeer snel geleverd

Goed verpakt,voordelig en correct afgeleverd

zeer goed

zeer goed

• Prijs/ kwaliteit

Goede, en snelle service Goed te bereiken voir vragen

Altijd keurig op tijd

Billijke prijs. Zeer tevreden

super

Ben aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Veel informatie, helder. Snelle levering

Mooi product, fijne prijs en snelle levering.

Voor mijn collega's was ik opzoek naar een afscheidscadeautje via biovoorjou vond ik het geschikte cadeau.

bestelling te laat ontvangen

Ik vind het heel erg jammer dat een bestelling er een week overdoet om bij mij geleverd te worden. Webshop suggereert binnen een dag te verzenden.

goeie site en keurig op tijd geleverd

site waar je wat aan hebt en niet wordt misleid met gekke aanbiedingen waar je niks aan hebt, erg tevreden

Goede informatie

Ik had een vraag of ik raw cbd olie of cbd olie puur 5% moest kopen. Heb binnen 2 jaar 2x ****** gehad. Ik werd zeer prettig te woord gestaan en heb cbd olie puur 5% besteld.

Snel en goed

snel

Altijd vlekkeloos in orde

Snelle en correcte verzending, je wordt steeds up-to-date gehouden van je pakket en alles is steeds netjes verpakt. Kortom, top service!

Uuu

Juuuu

• Prijs/ kwaliteit

Wij worden gebeld als herinnering voor nieuwe bestelling heel goed

Keurig service

Serr tevrede over de service

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!