Prima online shop

Bestellingen altijd op tijd en niet te duur, vergeleken bij andere online shops die hetzelfde produkt verkopen. Het is altijd fijn om wat korting te krijgen. :)

snelle levering, goede prijs/kwaliteit

nononsens en snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Superrrrr

super goed product (ik kocht CBD olie voor mijn hond die epilepsie heeft en daar nu zo goed als vanaf is!!!) Super snelle levering en ook nog een leuke cadeaubon van de vorige levering die ik af kon trekken van deze bestelling....ik ben uiterst te vrede!

Goede service, snelle levering.

Hèt adres voor CBD.

Goede kwaliteit en groot gamma.

De vorige bestellingen waren hondenkoekjes voor mijn hond die lymfeklier****** had. We hebben het toch meer dan een half jaar kunnen overbruggen vooraleer hij stierf. Nu gebruik ik de druppels voor mijn kat die een kwaadaardige kaaktumor heeft. Hopelijk kunnen we de pijn verzachten.

Altijd correcte en snelle levering en de producten zijn zo als ze aangekondigd staan.

SUPER positief!!

Kort maar krachtig een goede en snelle service en een betrouwbaar bedrijf met goede kwaliteit producten! Vaak een leuke attentie bij je bestelling.

Alles is OK

Tevreden over de service, de verpakking en de snelheid van leveren. Product op zich us OK

Snel, correct en perfect in orde!

Kwaliteitsvolle producten met een kwaliteitsvolle service!

Ben sinds 3 jaar klant bij bio voor jou en steeds een supper klantendienst

Ik raad steeds aan vrienden en familie bio voor jou aan omdat zij kwalitijdproducten hebben en een supper snel de produkten geleverd zijn.

Altijd correct , gaat altijd goed.

Verlichtend

Wat heerlijk dat ik eindelijk kaarsjes heb gevonden waar ik niet allergisch voor ben. Ze geven me letterlijk verlichting!!! En de vlam is heel mooi en rustig om naar te kijken! Erg blij mee.

Firma warta polecenia

Wspolpraca z firma bez zadnych problemow. Zamowienie realizowane szybko. Jak sa jakies problemy, zawsze jest ktos z kim mozna to zalatwic szybko i sprawnie.

Het was mijn 1ste bestelling, maar er zullen er vast en zeker nog volgen!

Het is de 1ste keer dat ik via Hulpmiddelonline.nl besteld heb. De site is heel gebruiksvriendelijk en de prijs van het produkt is zeker corect, in vergelijking met andere leveranciers. Ik werd systematisch en duidelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken met betrekking tot de verzending en de levering. Alles verliep vlekkeloos. Een aanrader!

topbedrijf !

Ik ben zeer tevreden over de service ! Ik bestelde per ongeluk 2 x een verkeerd product en dit werd direct omgeruild, met de verzendkosten zelfs op hun kosten. Ik kreeg de nieuwe producten zelfs al thuisgeleverd voordat ik zelf de andere had geretourneerd ! in elk pakje zit steeds een kortingsbon voor de volgende bestelling en een kleine attentie. Ik raad deze firma aan iedereen aan !

Bestelling zeer snel in huis

Ondanks de corona tijd was mijn bestelling snel in huis , zoals jullie hadden beloven. Top!!

• Prijs/ kwaliteit

gewoon goed doen wat je verwacht

snelle levering goede prijs

Goed en snel

Vandaag besteld binnen twee dagen in huis.

Kwaliteitsvolle producten

Ik ben zeer tevreden met de producten die steeds zorgvuldig ingepakt zijn en snel geleverd worden. Ook fijn dat je bij de volgende bestelling steeds kunt genieten van 10% korting op al hun producten. Mijn cbdolie koop ik nu al 2 jaar bij biovoorjou en ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit. Ik zie niet meteen een reden om elders deze producten te bestellen. Heel tevreden!

Snelle en accurate levering

Duidelijke website, iets betere prijsstelling in vergelijking met concurrenten en snelle levering.

• Prijs/ kwaliteit

s'avonds besteld en de volgende dag al in huis.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling goedkoper en vlugge thuislevering

Als ik iets bestel is dit goedkoper dan in andere winkels. Tevens word de bestelling thuis geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Voor de eerste keer besteld en 100% tevreden.

Supertevreden

Snel,goedkoop en netjes.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!