Vlotte levering en goed product

Zie boveb

Goede prijs en snelle levering

Blij dat ik hulpmiddelonline.nl heb ontdekt

perfecte aflevering

loont de moeite

De eerste cbd olie die echt werkt.

Na meerdere cbd produkten ook olie, Is dit de eerste die voor mij werkt. Ik heb al 10tallen jaren last van mijn pijn.... Deze cbd olie laat mij ff heerlijk ontspannen,doordat ik even n stuk minder pijn heb.

De inco for men was snel geleverd en zeer gunstig geprijsd.

Sinds Kruidvat de 1 drup inco for men uit het assortiment heeft gehaald moest ik wel op zoek naar een andere leverancier, daar het alternatief van het Kruidvat mij niet beviel. Via internet kwam ik op de site van hulpmiddelenonline terecht en de One time order was een ervaring om te herhalen.

• Prijs/ kwaliteit

bestelling was doel gericht.

Mijn ervaring met hulpmiddelonline, is in een woord geweldig.

Snelle service, niet duur

Goede ervaring! Product was niet duur en is de volgende dag geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Scherpe prijs, snelle levering!

Positief gevoel, doen we ze beloven.

heel tevreden

Keurige afhandeling van mijn bestelling. Administratief en info via email. Het ziet er keurig uit.! Verder heel snelle levering. Kortom ik ben zeer tevreden

• Prijs/ kwaliteit

Ik vo d meteen wat ik zocht en tegen een gunstige prijs. Prima!

Ik zocht een product van Tena men, dat praktisch niet te krijgen is in de reguliere winkel. Bij Hulpmiddelenonline was het volop te ,rijgen en ook nog tegen een gunstigere prijs als normaal in de winkel. Het werd ook nog eens snel geleverd. Ik zal zeker een volgende keer eerst bij Hulpmiddelenonline kijken.

Afspr klopt

Goed & snel geleverd

Besteld om te proberen en snel en veilig geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling goed en adequaat afgehandeld

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering. Makkelijke website.

Snelle zending ,discreet

Snelle levering!

Ik heb in het verleden ook CBD olie gebruikt, en dat is goed bevallen!

Super goede service,snelle levering. Duidelijke info Ivm het bestelde product. Zeer interessante en duidelijke website Het product beantwoord aan alle verwachtingen. Veilig en zeer professioneel ingepakt.

Goede en snelle levering

Ben een tevreden klant

Altijd goed op één na

Ik heb altijd positieve ervaringen met biovoorjou op deze keer na. De bestelling ligt altijd supersnel in mijn bus, meestal na 1 of hooguit 2 dgn maar nu heb ik afgelopen donderdag besteld en heb ik nog geen product, en zelfs nog geen track and trace code ontvangen.... en het is nu al maandag. Slechte beurt deze keer, want op mijn mail hierover heb ik ook nog 0,0 reactie gekregen!!!

goede producten

Super !

Al jaren lang goede (cbd) ervaringen, prima service & binnen één dag geleverd.

Altijd correcte en snelle levering en niet te vergeten een mooie kortingscode voor de volgende bestelling!

Fijne webshop met goede producten

Doorgaans goede ervaringen met deze webwinkel. Bij m'n laatste bestelling ging het mis. Pakje van een ander ontvangen inclusief alle persoonsgegevens van deze persoon. Toen ik opbelde kon er net een excuus vanaf, kon gebeuren als het druk was. Ik vind de misser kennelijk meer kwalijk dan zij zelf. Pakje moest ik terugsturen wat me ook weer tijd kostte.

Vlotte levering tegen aantrekkelijke prijs

Netjes

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijk, snelle verzending en mails bij alle stappen. PostNL was iets trager met t&tcode sturen, maar hulpmiddelonline.nl heeft direct mijn mail beantwoord en de code alvast gestuurd, en het was al avond. Artikelen, goed en netjes verpakt.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!