Snel en correct

Goed.

Ik ken de shampoo cap die ik heb besteld al. Het gaat nu dus om de levering. Die was prima. Door het corona virus had ik niet verwacht dat mijn bestelling er inderdaad de volgende dag zou zijn. Dat is toch gelukt, fantastisch.

Snel en voordelig

Het was er door alle drukte snel

• Prijs/ kwaliteit

top service en snelle levering

ben blij met hulpmiddelonline, en het is ook nog een stuk goodkoper. dus fijn om geld te besparen, word ik blij van Gerda

• Prijs/ kwaliteit

Zeer goede en snelle levering

Ondanks problemen in Nederland toch snelle, volgende dag, levering.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit en service!!en prijs is super

• Prijs/ kwaliteit

De levering is zoals afgesproken , maakt de service goed !!

prima!!!!

de levering is vlot verlopen ondanks het coronavirus van harte gefeliciteerd.!!!!

• Prijs/ kwaliteit

Vandaag besteld morgen in huis sneller kan het niet SUPER !!!!!!!!!!!

• Prijs/ kwaliteit

Laat helemaal niets te wensen over!!!

Bereikbaar/vindbaarheid zeer goed, de communicatie zeer goed en de snelheid van leveren, allemaal top!!!

Snelle levering!

Prima prijs en snelle levering!

Klasse

Goede site kon alles vinden en was snel bij mij verzorgd!!

Helemaal top

Eerste keer een bestelling geplaats en hebt gelijk vertrouwen in op de manier hoe alles is verlopen. Petje af. Alles ging heel goed en ik heb gelijk 100% vertrouwen in jullie. Service en afhandeling top top.

Snel, zorgvuldig

Ondanks de huidige moeilijke omstandigheden (coronavirus in vroeg stadium) toch discrete en snelle levering.

eerste keer

Ik was opzoek naar een cbd olie en via de zoekmachine (beste cbd olie) op jullie pagina terecht gekomen. Snelle levering (ondanks deze periode)! Merk na een paar dagen al resultaat! Bedankt en je hebt er een trouwe klant bij!

Super goed! Snel in huis en goed ingepakt.

Snel in huis en erg goed ingepakt. Veel informatie over mijn bestelde product, erg fijn! Fijn dat ik achteraf kan betalen. En een goede prijs voor de cbd olie. Deze website zal ik zeker aanraden!

Correct

Ruime keus, duidelijke omschrijvingen, vlotte afhandeling

Ruime keus, duidelijke omschrijvingen, vlotte afhandeling.

Snelle levering, goed product

Gewoon een goed product, da

Zeer snelle levering !

Professioneel, kundig, uitgebreid assortiment discrete en snelle verzending !

Goede voorlichting en een snelle levering met 10 procent korting voor de volgende aankoop die ik zeker zal doen.

Zeer snelle levering, keurig verpakt

Goede kwaliteit

Cbd helpt mij om rust te krijgen in me hoofd en tegen me artrose heb er nu ook cbg bij om goed te kunnen slapen als het nodig is een druppeltje extra het werkt bij mij goed minder pijn en betere nacht rust dus gewoon een zeer tevreden klant. 😊👍👌

Top bedrijf

Hou niet van verplichtingen

De producten werden zoals altijd keurig bij ons bezorgd. De prijzen kun je gemakkelijk terug vinden op de web site

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!