Snelle levering.

Goed product.

Het bevalt prima.

Ik slaap er beter op. Volgens mijn bevindingen voel ik mij ook fitter.

Positief verast!!!

Na het plaatsen van mijn bestelling ben ik op de hoogte gehouden van de status. De bestelling werd al de volgende dag geleverd. Ik ben er super blij mee!!!

Snel en gedegen levering

Prima bedrijf. Snelle levering. Dikke aanrader

Prima producten en snelle levering

mooie producten, snel geleverd

ik vind het prettig als klant die duurzaamheid in de breedste zin van het woord ondersteunt en webwinkel te vinden die daar naadloos op aansluit en net zo professioneel (betaling, levering, snelheid van levering) handelt als andere minder of niet duurzame webshops!

Scherpe prijs en snelle verzending.

Zoals in de titel: Scherpe prijs en snelle verzending. Niets op aan te merken en gewoon zoals gehoopt en verwacht.

• Prijs/ kwaliteit

Super snelle levering en een goed product

Best goed

Enkelt jammer dat ze aan de deur kwamen toen ik naar zH was, en wij niet thuis waren Toen moesten wij pakje halen, en ben erg ziek, dus kon niemand het halen. Vandaar dat wij retour gezonden hebben. Mw Müller.

• Prijs/ kwaliteit

Mijn eerste gebruik Tena Tena Men Level 1 .

Helpt heel goed prima een uitkomst voor mij!

Prima snelle correcte service

Bestelling snel correct en discreet verwerkt en dat was en is heel prettig.

Super fijn bedrijf

Snelle levering, alleen vervelend dat ik iedere keer na elke bestelling een beoordeling moet invullen!!

Flesje is wisselend gevuld. Kan beter!

De bestelling is gauw binnen. Wat ik minder vind is dat het flesje altijd wisselend goed gevuld is of niet helemaal goed gevuld. Zal nu wel geen tegoedbon krijgen bij kritiek. Maar ik vind dat belangrijk, dan kunnen jullie met de feedback iets doen

Beter kan niet!

BIOVOORJOU is een super webwinkel die een mooie en duidelijke website heeft met allemaal top producten en zéér strakke prijzen ! De service is geweldig: Zeer snelle verzending (gratis al vanaf 25€.) Indien je vragen hebt over een product wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Bij onze bestelling (CBD olie) krijgen we altijd een klein presentje en kortingsbon van 10%. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten. Beter kan gewoon niet!

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site én zeer snelle levering!

Het was een zeer aangename eerste ervaring met de site. Alles was duidelijk uitgelegd en de dag na ik de bestelling plaatste werd mijn product al geleverd! Er zat ook een kadootje bij, verse kamillethee. Ik ben zeer tevreden en zal zeker de site aanbevelen aan vrienden en familie.

Uitstekend product!

Goede service, zeer goed product, snelle levering, héél tevreden met de 5% CBD RAW olie van Medihemp via Biovoorjou.nl !

Na vele bestellingen onveranderd prima levering en product

Zoals steeds weer zeer snelle verzending van dit goede product

perfect

goede prijs-kwaliteit, snelle levering

Zondermeer goed. Er worden vaak leuke attenties bij gedaan. Mag overigens wel worden uitgebreid...

Altijd bestellingen netjes en snel geleverd

zeer goed

Ben zeer te spreken over deze site. Goeie service en snelle levering

gemakkelijk en goed

Geen zin in enquêtes

Geen zin in enquêtes

Geweldig.

Kwalietijd is goed. Veel keuze. Snelle bezorging. En de service is ook goed,ik werd netjes gebeld dat de tena lady die ik besteld had er niet meer was en of ik wou wachten of een gelijk soort product wou. Ik heb voor het laatste gekozen en die man heeft voor mij gekeken en overlecht of ik die andere goed vond en omdat er minder in zat heb ik in plaats van 2 pakken er 3 gekregen . Ik ben zeer goed gehopen en de beatelling had ik de volgende dag in huis. Geweldig

prima service !

Tot nu toe steeds makkelijk kunnen bestellen en vervolgens snel geleverd. Prima service !

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!