Perfecte afhandeling !!

Bestelling , betaling , levering werden zonder problemen uitgevoerd .

Er ging eens iets mis met mijn betaling en werd daar keurig mee geholpen .... Snelle levering ...

Goed advies, snelle bestelling en snelle levering!

Ook de website is zeer overzichtelijk!

Al jarenlang een tevreden gebruiker en client

In al die jaren geen klachten niet over de levering en voorlichting

Topservice!!

Supervlotte afhandeling van de bestellingen, alsook heel snelle levering. Dikke pluim!!

Perfect!

Heel goeie producten aan een zeer scherpe prijs. Snelle verzending! Top!

Altijd top kwaliteit.

Alleen maar goed .

Duidelijke info. Product werkt goed. Bij bestelling is alles duidelijk en loopt uitstekend. Heb het anderen al aangeraden.

een mooi warm product!

De levering was snel. Goed en netjes verpakt. De hymalaya waxinelichtjes zijn naar wens. Ze schijnen mooi warm en geven rust. We zijn er erg blij mee! groetjes Thea

Kan in ieder geval slapen nu

Als ik bio druppels in neem kan ik in ieder geval een paar uur slapen

geweldig

mijn man heeft reuma en stenose, en gebruikt nu de cbd zalf om de pijn te verlichten. bij de laatste verzending, zat een boekje over de cbd produkten, heel fijn, dat leg ik dan beneden in de flat. en word ook bekeken door medebewoners

Steeds superservice!

Zoals altijd snel verzonden ,super service!

Snelle, keurige bezorging.

Heel tevreden. De olie wordt altijd super snel geleverd (de volgende dag) en altijd met een kortingscode van 10% voor mijn volgende bestelling.

snel en goed

goede sor******, snelle levering

Betrouwbare Kwaliteits Website voor CBD olie.

Bestel nu al geruime tijd mijn biologische CBD bij deze website en ben heel tevreden over het bestelproces en de snelle afhandeling wat resulteert in een snelle bezorging.Ook de informatievoorziening is optimaal en tot slot erg tevreden over het product zelf, in mijn geval MediHemp Bio CBD Olie puur sterkte: 5

Correcte en snelle levering, voldoende informatie

De bestelling werd snel en correct opgevolgd. Bij mijn bestelde product kreeg ik nog een mooie folder met heel wat informatie. En het pakje was snel hier; in België! Prima service.

Niks om over te klagen.

Biovoorjou.nl is een zeer informatieve webwinkel met een uitgebreid assortiment die precies levert wat het beloofd. Het hele proces is overzichtelijk en duidelijk, de betalingsmogelijkheden zijn legio en de levertijd is kort. Kortom, niks op aan te merken.

Snel verzonden en een goed product

Super product, trage levering

Gebruik al jaren de cbd puur 5% en ben zo blij met dit product waar ik beter van slaap. Enkelt de bezorging valt helaas de laatste paar keren tegen, denk dat dit echt ligt aan postnl, 7 februari besteld en 11 februari bezorgd vind ik te laat. Over het algemeen zeer tevreden over bio voor jou, altijd 10% korting is ook fijn wat bij andere websites niet te vinden is

Goed snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Levert altijd snel

Ik bestel en de volgende dag is het binnen. Je kan er eigenlijk (bijna) altijd op rekenen. Goede producten, nette prijzen en (bijna) altijd een extraatje er bij.

Al telkens geweest bij iedere bestelling is deze zeer correct afgehandeld en geleverd zo als dit moest zijn .

Alles was zoals het hoort te zijn

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!