Zeer goed en een snelle levering

Zeer goed en een snelle levering

Uitmuntend

Duidelijke, overzichtelijke site. Snelle levering. Goede prijzen.

Duidelijke website en snelle levering

Kan niet anders dan positief zijn, ‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis, super!

Supersnelle service!

Goede producten en supersnelle service!

Prima product .

Goede en vlotte levering .

Nette levering en complete informatie

Het enigste wat ik jammer vind is dat het flesje los zat in de verpakking waardoor het kwetsbaar was. Gelukkig was hij wel heel.

1x knipperen en het was al binnen

De bel ging. Ik denk “huh wie zal dat zijn?”.. de bezorger met mijn bestelling van biovoorjou.nl had ik nog niet zo snel verwacht! 16:30 uur besteld en de volgende morgen al binnen. Uitstekende service.

Goede kwaliteit producten, snel geleverd

Onlangs heb ik een Himalaya zoutlamp besteld en een bijbehorende waxinelicht houder. De producten zijn kwalitatief goed en het werd snel aan huis bezorgd. Het enige minpunt was dat de verpakking te klein was van het product, want de zoutlamp stak bijna uit het doosje. Het geeft erg mooi licht in huis en ik ben er tevreden mee.

goede artikelen en een snelle levering

goede artikelen en een snelle levering

zeer tevreden, niets aan toe te voegen

Ik bestel al jaren de CBD Raw olie bij Biovoorjou. De olie wordt altijd super snel geleverd (de volgende dag) is goed verpakt en altijd met een kortingscode van 10% voor mijn volgende bestelling.

Snelle levering, goede service

Hulpmiddelonline levert snel en zorgvuldig. Goede ervaring mee

• Prijs/ kwaliteit

Zowel per internet als aan de telefoon is er uitstekend contact.

Hulpmiddelenonline beweerd de goedkoopste te zijn wat bij nader zoeken op internet niet het geval was. Hun hier van in kennis gesteld en gelijk werd de prijs voor mij aangepast.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer snelle en discrete levering tegen scherpe prijs

Makkelijk bestelproces, Snelle opvolging Discrete levering

• Prijs/ kwaliteit

Mijn bestelling was netjes verpakt en ik had het al meteen de volgende dag. Maar niet gratis zoals hier en daar wel vermeld wordt.

Heel tevreden. Ik had per ongeluk de verkeerde druppels besteld, maar dat kun gelukkig na één telefoontje teruggedraaid worden en had de volgende dag de goede druppels al in huis.

Perfecte service!

Top site, veel aanbod en snelle levering!

• Prijs/ kwaliteit

Snel geleverd in discreet verpakking

• Prijs/ kwaliteit

Na betaling snelle levering en goeie kwaliteit van de olie

bevalt mij prima

voel mij soepeler makkelijker te bewegen

Slaap veel beter

Goed product, niet duur, lange levertijd...

Het product wat ik heb gekocht is prima en niet duur, alleen heb ik een week op het brievenbuspakje moeten wachten. Dat is te lang als op de site wordt aangegeven dat de levertijd veel korter is. Misschien is Post nl de schuldige? Ik denk nog over een eventuele volgende aankoop na... Mvg Anet

Geen ander product kan dit gevoel evenaren

Dit product helpt mij iedere dag om deze op een voor mij aanvaardbare manier door te komen.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Zoutlamp gekocht. Hij is prachtig en natuurlijk! Jammer dat er geen lampje bij geleverd wordt.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Erg fijn, veel informatie en duidelijke site. Bestellen ging makkelijk en de volgende dag was het al in huis. Vooral de extra informatie over het product waardeer ik.

Eerlijk

Een hoop voor mij om weer gezond te worden

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!