Zeer vlotte, snelle service!

Goeie kwaliteit, Prima service en snelle levering.

Prima producten. Kwalitatief zeer goed en snelle levering. Niets op aan te merken

Snelle en prima service

na telefonische bestelling wordt het gevraagde product nog dezelfde dag verzonden en zonder extra verzendkosten. Kortom een voorbeeld van klantvriendelijkheid!

Met goed vertrouwen wordt de zending gestuurd met meestal een gratis kleinigheidje, ook wanneer de rekening achter af betaald wordt. Goed telefonisch contact erg vriendelijk, klant en service gerichtheid ontbreekt niet bij jullie.Heb al van kinds af astma en longaandoening ben nu 67 en gebruik de laatste 3 jr CBD 5% en het werkt zo goed dat mijn longarts er versteld van staat , zelfs voor mijn hond die het aan zijn achterpoten heeft helpt het.

Levering verloopt soepel,

Rust voor onze demente hond

Onze Drentsche Patrijshond van 11 jaar heeft last van dementie. Hij krijgt daar een supplement voor van de dierenarts wat in het begin niet veel leek te doen voor hem. Toen zijn we hem een jaar geleden CBD olie erbij gaan geven en vanaf dat moment knapte hij zichtbaar op. De dosering bekijken we van tijd tot tijd. Een jaar geleden dachten we echt afscheid van hem te moeten nemen en nu lijkt hij nog wel een tijd bij ons te mogen blijven!

Goede service en goede documentatie meegeleverd

Ik ben tevreden over het product

Super snelle service, goede pipet flesjes lekker niet en goede cbdolie 👍

De flesje zijn super goed en lekken niet dit heb ik wel bij andere bedrijven gehad. De cbd is super, ons hele gezin neemt het zelfs de hond. Het feit dat het biologisch is was de redenen om hier te bestellen. De service is super snel en netjes, volgende dag mijn flesje cdb olie al thuis bezorgt.

De cbd olie is een aanrader!

Mijn favoriete webshop voor bijenwaskaarsen

Snelle levering en al bij 25 euro gratis verzending, gewoon perfect.

Erg hoe

Voel me een stuk veiliger Even uitzoeken hoe hij het beste zit

• Prijs/ kwaliteit

De automatische toezending werkt goed dus geen omkijken naar

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Super snelle correcte levering

Keurig duidelijke website

Super snelle levering

Mijn bestelling volgende dag binnen pasvorm uitstekend.

Zeer snel en accuraat

Vandaag bestellen en morgen in huis, discreet verpakt, ook handig als je slaapluiers bestelt.

Goed geregeld

Eenvoudig en snel

Top service!

Tevredenheid

Snelle bezorging,goede service,goede prijs

Tevreden!

Goede kwaliteit CBD en snelle levering. Altijd netjes de volgende dag in huis, degelijk verpakt.

Levering kwam zeer snel binnen (België)

Levering kwam zeer snel binnen (België)

Correct en betrouwbaar

Nu wel wat moeten wachten op de levering. Is niet de gewoonte.

Super bedrijf!!!

Ik heb weinig webwinkels zo snel zien leveren als jullie bedrijf, in 1 woord TOP👍Ik had laatst een vraag en ben telefonisch zo vriendelijk te woord gestaan, duidelijk uitleg !! Fantastisch 😊

Prettig en zorgzaam

De site en de communicatie zijn prettig van toon. De levering is snel en zorgvuldig. Ik krijg het gevoel dat jullie blij zijn met mijn klandizie. Ik vind alleen dat er wat veel mails aan besteed worden. Ik vind het handiger als de infor gebundeld is in een, hooguit twee mails.

Snelle levering, duidelijke website

Nu een paar keer een was gedraaid met de wasnoten. Komt er goed uit. Ga er alleen geen witte was mee draaien aangezien het op wit een beetje gelig afgeeft.

Prima bedrijf.

Geen problemen met bestellen en het produkt wat ik van hen gebruik is prima en betaalbaar!

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!