Snelle en vriendelijke levering en altijd keurig verpakt.

Goede cbd olie, wel prijzig, maar ik vind het de beste tot nu toe.Ook het persoonlijk contact is top.

De bestelling wordt altijd snel verzonden

Altijd korting bij de volgende bestelling! Altijd snelle verzending!

Goed product. Uitgebreide en onbetrouwbare informatie. Snelle verzending. Goede en veilige verpakking van het product. Zeer tevreden dus en altijd weer blij met de kortingscode voor de aankoop van het volgende product. Ga zo door!

Goede en betrouwbare webshop

Levert kwalitatief goede producten, zoals CBD olie, en altijd op tijd. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Prima producten en service en al veel jaren goede ervaring!

Ik koop al een aantal jaren de CBD olie via Biovoorjou en heb er alleen maar prima ervaringen mee!

vlot en gemakkelijk

eenvoudig en gemakkelijk bereikbaar, vlotte levering. zelfs per telefoon goed gesprek gehad

Kan niet meer zonder, uitstekend voor de gezondheid.

Gebruikt voor mijn dochter ....borst****** Werkt uitstekend goed, geen uitwortelingen meer

snel en altijd de juiste producten

Helemaal tevreden

Super vriendelijk

Ik bestel er al jaren ze zijn super vriendelijk en snel

Voortreffelijk

Altijd goed geregeld,prima.

Een sympathieke uitstraling

mooi product natuurvriendelijk snelle levering customer oriented

Overweldigend

Goede duidelijke website. Zoals altijd probleemloos bestellen en een dag later al in de brievenbus. Kwaliteit uitstekend.

Snele levering.

Altijd netjes optijd goede service top !ga zo door ik ben tevreden dan zal de rest dat ook wel zijn

Prima, ongecompliceerd,

Bestellen, en het komt prima op tijd

• Prijs/ kwaliteit

Meestal heel snel met leveren, een keertje niet.

Door mijn operaties aan abcessen in het zitvlak, was ik genoodzaakt om Tena Pants te bestellen om het wondvocht op te kunnen vangen. Niet wetenden hoe lang ik gebruik diende te maken van deze pants bestelde ik steeds 2 pakken, welke steeds de volgende werkdag geleverd werden. Alleen de laatste keer heb ik naar de status van mijn bestelling moeten bellen en kreeg ik te horen dat de zending nog niet behandeld was vanwege niet op voorraad zijnde. Hier zou de communicatie iets beter kunnen zijn om de klant dit mede te delen zodra de bestelling geplaatst werd. Had ik niet 2 van de 4 dagen zonder gezeten. Zou 5 sterren in de beoordeling zijn geweest, nu maar 3,5 ster tevredenheid.

Prima info, snelle levering👍

Zie boven!

Prettig, discreet, en gemakkelijk

Prijs kwaliteit is oke

Vlotte levering

Vlotte levering van de bed matjes Duidelijkheid betreffende de levering

• Prijs/ kwaliteit

Prima ervaring met dit bedrijf

makkelijk gevonden

snel geleverd

• Prijs/ kwaliteit

Een goede site om te Bestellen

Prettig

• Prijs/ kwaliteit

Ik ben heel tevreden hoe het gegaan is met bestellen en bezorgen

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!