De bestelling was sneller dan verwacht op het afhaalpunt.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer vlotte en correcte bestellingen

Elke keer als ik bij 'biovoorjou' heb besteld, komen de (juiste) producten 1 of 2 dagen later in goede orde aan. Goede communicatie per email over de bestelling en de levering. Ook erg fijn die kortingsbon van 10% op de volgende bestelling.

Doorgaans uitstekend

Goede ervaring met Bio. Snelle levering en leuke aanbiedingen.....kan natuurlijk altijd beter. Aandachtspunt: als het even tegenzit met levering, wel directe communicatie daarover met klant in de gaten houden! Dan wordt mijn review zeker 'uitstekend'

Zeer klantvriendelijk.

Zeer prettig contact als je vragen hebt. Snelle levering.

Zeer verzorgd en goede kwaliteit

Reeds een ander merk van cbd olie geprobeerd maar enkel deze werkt echt! Heel tevreden over de goede kwaliteit en dienstverlening.

Deel van bestelling niet ontvangen, klantenservice ondermaats

Twee weken geleden pakket gekregen, maar 1 product niet ontvangen. Geen bericht gekregen erover, dus direct op dezelfde dag contact opgezocht met de klantenservice voor verduidelijking. Na 6 dagen e-mails en berichten via de website gestuurd te hebben eindelijk een reactie van de klantenservice. Creditnota gekregen, echter zonder excuses en geen duidelijkheid over wat er bedoeld wordt met dit document. Ik wacht nog steeds op een reactie op de vraag wanneer ik m’n geld terugkrijg voor het product dat niet geleverd werd. Advies: betaal NIET vooruit, maar pas achteraf om problemen te voorkomen.

Goede sevice en snelle levering

Zie boven

Goed product, snelle levering, perfecte service

Duidelijke website, goeie prijs kwaliteit verhouding. Levering Is super snel en via brievenbuspost dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Super fijn dat er bij elke levering weer een kortingkaart bij zit voor de volgende bestelling.

Zoals altijd TOP

Duidelijke site en snelle service

Het is een gunstig spul !Ik ben blij dat ik die dag in me vakantie bij de deur ben geweest

Heerlijk

Super snel, heel fijn!

Voor onze Drentsche Patrijshond van 11 jaar bestel ik de CBD olie bij Biovoorjou om hem wat te helpen met zijn dementie. Bestellen en de volgende dag gewoon in huis, dat is heel fijn! Bij een andere webshop moest ik ooit 3/4 dagen wachten en dan zat hij ooit een paar dagen zonder de olie, wat niet handig was. Dus heel tevreden!

correcte snelle levering van een goed product

Mijn bestelling is op een snelle en correcte manier afgehandeld en geleverd. Het product heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Correct en efficiënt

Bij een telefonisch contact werd ik vriendelijk, duidelijk en positief te woord gestaan

alle afspraken zijn nagekomen

alle afspraken zijn nagekomen

• Prijs/ kwaliteit

Altijd blij dat het online kan....scheeld weer een hoop blikken in het dorp

Vind het heel prettig dat het online kan wonend in het klein dorpje geeft dit wel vaak rare blikken....ik gebruik het als maandverband aangezien ik niet tegen de reactie van mijn maandelijkse periode en gewoon maandverband kan....maar mijn meiden 18 en 13 jaar gebruiken het ook op de zware dagen...niet bang hoeven zijn om door te lekken omdat je 13 jaar bent en niet altijd de les mag verlaten. Kortom toppie

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk online te bestellen, duidelijke bijgevoegde informatie en snelle levering. Een beetje jammer dat het niet via brievenbuspost geleverd werd.

Snel en gewoon heel goed

Pakketje was de volgende dag in huis en milieuvriendelijk verpakt wat ik sterk op prijs stel. Zeker aan te raden!

Snel, betrouwbaar en met goede service.

Ik wilde wat cadeau doen en belde met de klantenservice of er een handgeschreven briefje bij mijn bestelling kon. Dat was geen probleem, werd snel geregeld en ook nog eens met een sierlijk handschrift. Nice!

belofte om terug te bellen niet nagekomen

mijn ervaring is nog heel pril. Behalve het antwoord op de vorige vraag kan ik nog weinig zinnigs melden.

Prettig gevoel

Zeer makkelijk contact en goed advies. snelle afhandeling, en kleine flesjes gewoon door de brievenbus( wel zo handig). goede producten.

Goed produkt!

Prima bedrijf!!snelle afhandeling,en past mooi in de brievenbus! Kan het iedereen aanraden!

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering

alles verloopt prima.

correcte en stipte levering

Erg goed!

Gewoon goed! Breed aanbod van biologisch geteelde gezondheids artikelen én de informatie is correct. Snelle levering. Kortom: aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar de betere kwaliteit supplementen.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!