Ondanks misverstand actie prima uitgevoerd.

De maatvoering was mij tijdens bestelling online niet duidelijk resulteerde in niet voor mij te gebruiken levering. Na telefonisch contact met de nodige uitleg misverstand . Naar tevredenheid nieuwe bestelling geleverd.

Super snel, kwaliteitsprodukt

Ik zie geen verbeterpunten.

• Prijs/ kwaliteit

Producten zijn gemakkelijk te bestellen.

Bestelling ging vlot. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de levering zowel door Hulpmiddelenonline als Post-nl. Levering kwam op de afgesproken tijd. Producten waren conform afspraak geleverd. De volgende bestelling zal zeker weer bij Hulpmiddelenonline plaatsvinden.

Alles prima

Alles prima !

Goede ervaring

Als je het nodig hebt een heel goed adres

Snel en voordelig

Fijne manier van bestellen via app, concurrerende prijs en vlotte discrete levering.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle adequate levering voor goede prijs

Uitstekend en goedkoop

Klantvriendelijk

snelle service!

Ik bestel dit materiaal voor mijn vader en als ik het vandaag bestel heb ik het vaak de volgende dag al binnen.

• Prijs/ kwaliteit

Prima producten en snelle levering!

snelle levering!

via de website het juiste artikel gevonden wat mij werd aanbevolen.

Goede producten, bestelling worden mooi optijd geleverd, zeer tevreden!

Goede producten, bestelling worden mooi optijd geleverd, zeer tevreden! Ik kijk alweer uit naar de volgende bestelling.

Gewoon heel goed

Mijn ervaring is gewoon goed. Bestel hier altijd, nog nooit problemen gehad

Snel en correct

Bestel altijd mijn producten bij Biovoorjou.nl en ben zeer tevreden. Zowel qua prijs als snelheid perfect.

Super snelle afhandeling bestelling. Grote klasse

Goef en snelle service

Super service

Goede ervaringen mee ik bestel er al jaren

goed service! goed producten. Een beetje te duur dat wel.

goed product, snelle levering

De website is duidelijk en makkelijk in te navigeren, ik gebruik maar 1 product, nl CBD olie raw en dat is zeer goed. De levering is snel, de afwikkeling op de website ia zeer duidelijk, kortom, ik ben vaste klant geworden.

Goede voorlichting, bijsluiter, en een fijn product!

Toen ik de cbd olie voor het eerst innam kwam er een glimlach tevoorschijn! Fijn. Ik heb reuma klachten en het is draaglijker en ik voel meer ontspanning in mijn lichaam.

is wat ik er van verwacht had

ben er heel tevreden mee en raad het andere mensen ook aan

Zeer snelle levering, en correcte en volledige info!

Zeer snelle levering. Voordelig, en veel informatie op de website.

zeer klantgericht

1ste bestelling duurde lang en geen reaktie na mail van mij kreeg ik excuus en gratis product ter compensatie 2de bestelling super snel in avond besteld volgende dag geleverd

Goed en snel

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!