Netjes verzorgd

Steeds opnieuw vlotte service

• Prijs/ kwaliteit

Alles loopt zoals je verwacht dat het zal doen in de meest gunstige zin. Heb wel nog weinig ervaring met jullie maar voel dat het goed zit.

• Prijs/ kwaliteit

Bestelling steeds op tijd Alles perfect in orde

• Prijs/ kwaliteit

een maal besteld en geleverd, twee maal gefaktureerd

Er gaat iets mis met Riverty. Ik wilde omdat het de eerste keer was dat ik met Hulpmiddel on line zaken deed na ontvangst van de goederen betalen.

Ultra snelle levering !

Zondag voormiddag besteld, maandagmiddag al geleverd.

• Prijs/ kwaliteit

Wacht nog steeds op antwoord van een retourzending plus het geld

Producten goed maar communicatie heel slecht

Eerlijke prijs.

• Prijs/ kwaliteit

goede prijs en degelijk materiaal

degelijk materiaal en zeer goed van prijs

• Prijs/ kwaliteit

zeer goed ervaring met hulpmiddelen

alles prima netjes verpakt en levering op tijd .

• Prijs/ kwaliteit

Goede prijzen, zeker bij wat grotere hoeveelheden. Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis. Inhoud altijd dik in orde. Melding m.b.t. de levering ook goed. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

SUPER BEDRIJF, GOEDE KWALITEIT / ZEER GOEDE PRIJS EN SNEL

Mijn ervaring is dat er zeer snel gekeverd wordt , alles zeer goed verpakt is en dat zij een zeer goede en correcte prijs berekenen.

Gewoon zeer goed.

Een goed product een snelle en zorgvuldige levering.

günstig und schnelle Lieferung

die tena for men sind sehr günstig im Vergleich zu Deutschland und die Lieferung kommt immer am Tag nach der Bestellung

• Prijs/ kwaliteit

Voelt veilig en vooral droog

Al veel verband gebruikt maar dit voelt voor mij het beste wat ik tot nu toe gebruikt heb in een woorde toppie

• Prijs/ kwaliteit

Eerlijke prijzen, super snel en discreet levering.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer tevreden en een snelle levering

Voldoet aan mijn verwachtingen

Voldoet aan mijn verwachtingen

• Prijs/ kwaliteit

Een goed product met één wens nog

De wens is een wat strakkere tailleband zodat de disposible niet langzaam wat afzakt, - overigens zonder de werkzaamheid van de zoorziening maar het voelt niet zo goed.

• Prijs/ kwaliteit

Ik bestel deze broekjes voor mijn 90-jarige moeder en ik heb nog nooit problemen gehad, noch met de levering noch met wachttijden noch met verkeerde verzendingen

Helemaal volgens wens

Hulpmiddelonline komt de gedane belofte ten aanzien van de samenstelling van het product en de levering helemaal na. Ik ben dan ook uitermate tevreden met de afhandeling van mijn bestelling!

Mooi overzicht

vlotte en snelle levering

• Snelheid/ levertijd N.v.t.

Prima en snel geregeld.

Ik kocht al vaker spullen bij dit bedrijf. Is altijd snel en goed geregeld. Dus ik blijf.

Als heel prettig

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!