Nog steeds niet geleverd!

Na twee keer retour nog niet geleverd en zou ik kosten moeten betalen ????

Ben niet tevreden

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling met ordernummer ORDBE35032 van 70.11€ Deze bestelling is gedaan op 14 april. Telefoneren is niet gelukt wegens niet beschikbaar en wegens mail delivery subsystem is de bezorging van mijn mail niet voltooid

• Prijs/ kwaliteit

Fijne firma om mee te werken!

Alles perfect verlopen en zéér snel geleverd. Bedankt!

• Prijs/ kwaliteit

Snelle service en steeds de goedkoopste.

Conform bestelling geleverd.

Snel geleverd, goed verpakt en conform de bestelling.

• Prijs/ kwaliteit

Zeer vlot verloop van bestelling,betaling en levering

• Prijs/ kwaliteit

Overzichtelijke webshop. Snelle levering. Zeer discrete verpakking. Goed product, doet wat het moet doen.

vlug en correct

kan niet beter

Alles zoals afspraak

• Prijs/ kwaliteit

Heel correct en transparant naar de klant toe

Ik bestel dit voor mijn bejaarde tante en zij is daar zo blij van want niemand tast graag zijn winkelkarretje vol TENA lady . Ik heb een van de eerste keren wel een verkeerde bestelling gedaan van de broekjes . En nu heeft mijn andere tante last van urineverlies en heb haar over hulpmiddelonline ingelicht .

snelle service

is een zeer snelle service, vandaag bestellen en morgen al thuis (y)

Top ervaring

Ik heb klaar en duidelijke uitleg gekregen toen ik mailde in verband met de bezorging. De bestelling was in orde en de aflevering oke. Wij waren er niet en het regende, maar de chauffeur heeft de tip begrepen en de bestelling droog gezet in onze grote plastieken koffer. Bedankt voor de toffe medewerkers. Ik bestel zeker nog. Met vriendelijke groetjes uit Hasselt (Belgie) Lutty

• Snelheid/ levertijd N.v.t.

was ok

Alles ok

• Prijs/ kwaliteit

Ik was op zoek naar iets en prijs kwaliteit waren top

Tevreden

• Prijs/ kwaliteit

Bestellen en snel in huis, nog nooit onenigheid gehad, prima!

gewoon goed

ik ben heel tevreden

ik zou het iedereen aanbevelen

correcte tevens snelle levering

Slechts één keer een leveringsprobleempje. Dit is gelukkig snel rechtgezet (product "Men level 3 niet onmiddellijk verkrijgbaar). Voor de rest prima.

• Prijs/ kwaliteit

Goede communicatie en prijs Snelle levering

• Prijs/ kwaliteit

mijn ervaring is heel erg goed

Ik ben erg blij met hulpmiddelen one line, tena lady geeft mij een veilig gevoel, dank zij hulpmiddelen one line, altijd in goed vertrouwen loop ik rond.

Prima bedrijf

Vlotte en correcte uitvoering van een bestelling. Belofte can snelle levering is waargemaakt.

• Prijs/ kwaliteit

De levering was snel en ik ben een zeer tevreden klant , zal jullie zeker aanbevelen bij kennissen

Zeer goed ervaring

Snelle bezorging

Heel tevreden

De bezorging wordt keurig in een doos bezorgd waar niets op staat zodat anderen niet kunnen zien wat de inhoud is

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!