Goede service, snelle bezorging en scherpe prijzen

Ik bestel nu al een paar maanden voor mijn moeder aanvullend incontinentiemateriaal. Het is voordeliger dan in de winkel en de bezorging verloop iedere keer weer secuur en snel.

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijke site levering zoals besteld

Betrouwbaar snelle afhandeling goede communicatie

• Prijs/ kwaliteit

Ik zoek niet verder naar betere leverancier voor mijn CBDolie, dat zegt voldoende..

Snelle levering, uitstekende kwaliteit producten, uitgebreide en heldere productinformatie, goede prijs/kwaliteit en ik voel me gewaardeerd als klant!

Is heel goed

Heb nog maar 3x kennisgemaakt en deze waren goed

• Prijs/ kwaliteit

Elke keer weer erg prettig en keurig op tijd

Uitstekend, prettig en netjes

Duidelijke en complete informatie

prima winkel

prima prijs , prima levering

Makkelijk site om te bestellen . Snelle levering. Geen onnodige verpakking.

• Prijs/ kwaliteit

Vrijdag besteld en zaterdag bezorgd op de aangegeven tijd bezorgd

• Prijs/ kwaliteit

Goede service, direct leverbaar.

Inderdaad de volgende dag na bestellen ontvangen. Heb gebeld voor info en werd meteen teruggebeld. Kwaliteit perfect van het artikel en betaalbare prijs. Ik ben meer dan tevreden.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en netjes verpakt

Mijn 2e bestelling weer netjes verpakt aangekomen. Ook tevreden over de producten. Duidelijke website.

• Prijs/ kwaliteit

Goede service, goede prijs.

Zeer tevreden over de snelle levertijd en de prijs van het product.

• Prijs/ kwaliteit

Inmiddels vaste klant voor de cbc olie. Bestellen gaat eenvoudig en de producten worden altijd snel geleverd. Kortom, zeer tevreden!

Mooie producten, duidelijke website, snelle levering

Ik heb cbd-olie besteld. De informatie hierover is erg helder. Het feit dat de cbd-producten afkomstig zijn van producenten die hierin zijn gespecialiseerd, en niet allerlei supplementen maken, spreekt mij erg aan. Het zakje thee bij de levering maakte het persoonlijk. Een cadeautje om te ontvangen :-)

Super duidelijke info op de site

Duidelijke informatie over de producten op de site, snelle levering, met bijgeleverde informatie + presentje . Heel attent bedrijf. Met goede duidelijke info voor iedereen te begrijpen. Helemaal top

Bestelling keurig afgehandeld.

Niets te klagen: vlot ern correct uitgevoerd.

Arnold

Gebruik al een paar jaar producten van Biovoorjou en ben zeer tevreden! Altijd vlotte levering Top!

Helemaal geweldig

Precies zoals beschreven, direct op de post en de volgende ochtend in huis!

Duidelijke website, snelle service, goede kwaliteit

Netjes verzonden met een duidelijke uitleg erbij. Cbd is van goede kwaliteit!

Top product!

Het helpt mij prima voor de slaapproblemen!

Zoals altijd Super

Snelle verzending en ontvangst. Altijd goede communicatie

Ze komen hun belofte na!

Bij het geleverde product zat een zeer uitgebreide handleiding, zowel van de producent als van Biovoorjou.nl zelf. De levering was binnen 2 dagen in België.

Prettig bedrijf. Altijd vlot contact bij vragen en snelle levering.

Prettig bedrijf. Altijd vlot contact bij vragen en snelle levering.

Vriendelijk te woord gestaan.

Prettig geholpen. En vlot geleverd

• Snelheid/ levertijd N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!