Altijd prima

Ben al langere tijd klant en zeer tevreden. Bestellingen snel en netjes. Ook bij vragen telefonisch deskundig en vriendelijk te woord gestaan

Snel, efficiënt, doen wat ze beloven!

Prima advies, supersnelle levering, zelfs op zaterdag in België! Gewoon top.

Gewoon goed

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede producten :)

Snel en goed

Ik krijg altijd snel en op tijd wat ik bestel

Goede en vlotte levering. Produkt is goed( CBD 2,5% ) , alleen de beschrijving voor de dosering ( voor honden) stond er helaas niet bij. Misschien iets ter aanvulling ?

Goed verzorgd en prima producten

Ben blij dat ik deze site ontdekt heb . CBD is een fijn en goed product waar is veel baad bij heb en de capsules zijn makkelijk in te nemen .

Snelle service en prima prijzen!

De levering wordt onmiddellijk na de bestelling geleverd. De prijs is gunstig tov andere leveranciers en bij de bestelling vind je een waardebon en een zakje thee. Heel tevreden!

Goede ervaring

• Prijs/ kwaliteit

Makkelijk te bestellen, makkelijke betaling en snelle levering

erg goed

uitstekend

De allerbeste producten, en steeds volgens afspraak! Gewoon TOP! 👍👍👍👍👍

De allerbeste producten, en steeds volgens afspraak! Gewoon TOP! 👍👍👍👍👍

netjes en snel

duidelijk en makkelijk zoeken. en de omschrijving.

heeft in voorraad wat ik zoek aan de beste prijs

wegens mijn medische aandoening (chronische zenuwpijn) neem ik permanent pijnstilling. klassieke pharmacheutische producten leveren teveel bijwerkingen op. combinatie klassieke lagere dosis pijnstilling aangevuld met CBD olie maakt de pijn leefbaar

Zorgvuldig zakelijk afgehandeld met duidelijke informatie over de levering via de bezorger.

• Prijs/ kwaliteit

Snelle levering en betaalbare prijs

Snel binnen . Normale betaalbare prijzen . Shampoo cabs echt een uitvinding.

• Prijs/ kwaliteit

Snel levering, goed product, goed prijs. Wat meer zou je kunnen vragen?

Zeer vlug geleverd binnen 24h00

Goede service en snelle levering

Bestel al jaren zeer regelmatig en altijd zeer tevreden over de levering en producten. Vragen worden altijd zeer vriendelijk en tot volle tevredenheid beantwoord.

Geen slecht woord

Mijn ervaring is zeer positief, zowel de bestelling als de levering van bio Raw CBD olie. Ik raad deze site zeker aan bij al mijn familie, vrienden en kameraden.

Ontzettend goed en vriendelijk bedrijf. Bij vragen telefonisch contact gehad. Ontzettend aardig geholpen. Ook wel eens een verkeerde bestelling geplaatst. Werd zo goed en snel afgehandeld. Ik ben echt super tevreden. Super snelle bezorging!

Snelle levering, en super goeie producten

Ik gebruik de bio cbd olie, ben er erg tevreden over!! Heb meerdere merken geprobeerd maar deze van jullie is voor mij het beste

Geweldig goede levering en product

Al vele malen besteld. Steeds zeer snelle levering en goede informatie.

Je kan er altijd terecht voor extra informatie en kwalitatieve producten. Snelle levering!

De levering is goed en snel.

In een woord: Top Service

Ik werk sinds enkele maanden samen met hulpmiddelonline en ben zeer tevreden. Zeer behulpzame mensen, zeer snel antwoord op vragen en vlotte levering...eenmaal foutje gehad in levering maar werd onmiddellijk opgelost. Kan hier dus niets anders over zeggen dan top-service!

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!