Zeer positief

Goede producten en snelle levering. Fijn, steeds een kortingscode ook erbij voor evt volgende bestelling

Snel, goed en voordelig

Al hiervoor uitgedrukt,meer wensen zijn er niet.

Goede site.

Artikel gemakkelijk kunnen vinden. Bestelling en aflevering verliepen soepel en vlot.

• Prijs/ kwaliteit

Goede ervaring en snelle levering en kwaliteit en prijs zijn erg goed

• Prijs/ kwaliteit

Mooie producten en snelle levering

Voor mijn collega's had ik de Himalaya zout theelichtjes besteld. Bij Biovoorjou waren ze 't voordeligste. Mijn collega's waren erg blij met de mooie sfeervolle theelichtjes die ook nog eens goed voor de gezondheid in huis zijn!

tip top in orde.

snelle levering eerlijke prijs. prima in orde. extra korting van 10% is zeer welkom

• Prijs/ kwaliteit

Goede service bij het online bestellen

• Prijs/ kwaliteit

Ik kan niet anders zeggen dan goed, dus goede service en zeer duidelijke uitleg

Ik kan niet anders zeggen dan goed Goede service en duidelijk uitleg.

• Prijs/ kwaliteit

Klant vriendelijk snel geleverd top.

Al eerder besteld, snelle levering

Correcte levering en een goede prijs

Correcte levering en een goede prijs.

Zeer goed.

Goed te bereiken en er wordt goed gecommuniceerd met de klant bij het later leveren van een product. We hebben nooit problemen gehad die niet werd opgelost.

Helemaal top

Ik bestel maandelijks en ik zou zeggen ga zo door😁

• Prijs/ kwaliteit

Snelle en accurate levering.

Snelle en accurate levering.

• Prijs/ kwaliteit

Goede, betrouwbare en snelle service

Door het zoeken op internet naar aantrekkelijk geprijsd incontinentiemateriaal terechtgekomen bij de overzichtelijke en heldere website van Hulpmiddelonline.nl. Snel en eenvoudig het gewenste product gevonden en besteld en dat ook 'snel' geleverd is. Met dank voor de betrouwbare service.

• Prijs/ kwaliteit

Prima service en snelle, discrete levering!

Al enkele jaren bestel ik cbd-olie bij Biovoorjou.nl. De reviews hebben belangrijk bijgedragen om uit te zoeken, welke variant mij persoonlijk (slaapproblemen) het beste zou helpen. De levering gebeurt altijd snel, discreet en goed verpakt in de brievenbus. De korting op de volgende bestelling is fijn! En ook het extra theetje is altijd welkom! Hulde!!

Goede service en goede informatie over het gebruik van het product

Ik heb een goede ervaring met Biovoorjou ,een rustige slaap en minder spierkramten.

ongelooflijk snelle levering.

goede duidelijke omschrijving van de producten. snelle levering. producten goed gepakt en heel fijn dat het geleverd kan worden bij Post nl punt zodat ik kan kiezen wanneer ik het ophaal.

Afspraak is bij jullie afspraak binnen 24 uur levering zonder probleem.

Afspraak is bij jullie afspraak binnen 24 uur levering zonder probleem.

Goede zuivere producten

Al eerder besteld. Ook snelle en nette levering

Levering van mijn bestelling!; zeer snel

Via internet is mijn contact met Biofor you prima

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima service goede prijs

Prima ervaring

Goed meedenken

Nadat een bestelling voor incontinentie broekjes geplaatst was nam een medewerker contact op om te vragen of de gekozen maat (S) wel juist was. Dat was het maar in andere gevallen had dit een verkeerde bestelling voorkomen.

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!