snel en efficient

Prima bedrijf, snelle service goede website!

Probleemloos

Alleen maar goed.

Vlotte en efficiente service

Positieve ervaringen met Biovoorjou.

Beste, Gelukkig stellen jullie als Nederlands bedrijf CBD ter beschikking. In ons 'spijtig genoeg' achterlijk, bekrompen België is dit niet het geval. Op het moment dat ik, op aanraden van mijn geneesheer, op zoek ging naar dit product, kwamen jullie er als gunstigste uit. Door jullie prijs en uitleg op het internet liet ik me leiden naar jullie firma. Daarbij kwam boven op deze positieve zaken, nog eens een korting en vooral de discrete verpakking. Vandaag wil men hier in België nog meer aandacht besteden aan het opsporen van ieder product waar CBD in zit. Ik mag volgens onze wetgeving wel Morfinegerelateerde medicatie slikken, maar geen CBD. Mij hebben jullie als klant en dit zal ik blijven. Met vriendelijke groeten.

Goede bezorging

Fantastisch!

Fijne webshop! Al een paar jaar klant, bevalt ons heel goed! Ook altijd fijn geholpen aan de telefoon! Prima!

Zeer goed.

Bestel nu al zo’n 1,5jaar mijn CBD-olie bij Biovoor jou. Vlot verzonden, ook de 10% korting bij een vervolg bestelling is fijn en niet vergeten het zakje thee.....Blijft leuk om naar uit te kijken.

Snel en correct geleverd

goede prijs

Zie hier onder

Snel geleverd tegen een goede prijs

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Bestel nu al zo’n 2 jaar mijn CBD-olie bij Biovoor jou. Elke keer netjes en vlot in huis. Ook de 10% korting bij een vervolgbestelling is fijn.

idd goede service en vriendelijke bediening

Duidelijke website, snelle levering

Nog niet een echte ervaring. Pas de 1e bestelling gedaan. Maar de 1e indruk is goed!!

Meerdere keren bestellingen gedaan. Goed advies en snelle levering.

Perfect!!!!!

Heel tevreden, alles perfect, snelle levering.....

Rapoe en vlotte levering

Telkens opnieuw ist ok en leuk om staaltje te krijgen

Goed en betrokken

• Prijs/ kwaliteit

Snelle service en goede levering! De extra kortingscode voor de volgende bestelling waardeer ik zeer. Kortom een tevreden klant!

Goed product en snelle levering

Goede service inderdaad.

Ik was heel blij met de snelle levering. Toen ik belde om te vragen naar de gang van zaken bij levering op een vaste datum in elke maand, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Voorheen bestelde ik bij een ander. Deze bleek zeer onbetrouwbaar in de levering. Bezorging was soms een week na bestelling en dan moest je eerst enkele malen gebeld hebben. Als het hièr zo blijft als deze 1e keer is er een zeer tevreden klant bij!

Absoluut fantastisch

Geweldige, goede en korrekte "bediening" met zeer kundige advies.

Correcte service en kennis van zaken

Onlangs een bestelling geplaatst, en een zeer snelle reactie en onmiddellijk track and tracé code om de levering te volgen. Ee us een grote verscheidenheid aan diverse producten.

Snel en professioneel

Goed!

• Prijs/ kwaliteit

Duidelijke website Snelle levering en goed geïnformeerd

Duidelijk snelle levering en goed geïnformeerd over de levertijd

• Snelheid/ levertijd
  • Prijs/ kwaliteit N.v.t.

Snelle levering en voordelige prijs

Snelle levering en voordelige prijs

keurig en snel geleverd

keurig en snel geleverd

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!