Pluspunten

Snelle levering en makkelijk te vinden website

• Communicatie
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijke website en ook aanbiedingen bv als je 5 producten besteld is het goedkoper en je kunt ook altijd de actiecode gebruiken

• Communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gewoon super. Geen zwakke punten in mijn ogen.

In mijn ogen; geen. Gewoon zo door blijven gaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer snelle levering met track&trace. Blanco verpakking

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke informatie, eerlijke prijs en snelle en discrete levering

Geen verbeterpunten

• Betrouwbaarheid

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en correcte verzending.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle levering en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website Snelle levering Goed verpakt Veel keuze in betaal mogelijkheden</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb nog niets kunnen vinden wat mij tegen staat</p>

<b>Pluspunten</b><p>Beste en snel inleveren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vertraging bij levering. Niet binnen twee dagen maar na vier dagen. Wel keurig excuses hiervoor in bijgaande brief.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed te woord gestaan, vriendelijk en etc.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vind dat het bedrijf goed bezig is, ook een snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Snelle reactie via mail</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Topproducten! Snelle levering naar België</p>

<b>Pluspunten</b><p>Savonds besteld, volgende middag bezorgd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gratis verzending vanaf €20 ipv €25.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mijn ervaring met biovoorjou.nl is zeer positief. Ook toen ik contact zocht met de klantenservice, werd ik snel geholpen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Duidelijke informatie. Geen verzendkosten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle levering. Top!</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Heb ik nog niet.heb 2 flesjes cbd olie besteld en betaald en heb er maar 1 gekregen heb moeten bellen maar heb nog niks ontvangen.ik wacht het maar af.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Goed kijken wat de bestelling is. Kan nog geen beoordeling geven wacht even af wanneer ik mijn bestelling compleet heb</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles verliep perfect! scherpe prijzen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering goede en nette en correcte communicatie super tevreden</p><b>Verbeterpunten</b><p>niets tot zover</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel snel, heel duidelijk, lief dat er een klein cadeautje bij zit en een waardebon.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!