<b>Pluspunten</b><p>Zeer vlotte afhandeling en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles perfect geregeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ken eigenlijk geen verbetering .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede productinformatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen verbeterpunten</p>

<b>Pluspunten</b><p>volgens afspraak</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitzoeken, bestellen, volgende dag in huis. Ging het maar overal zo!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zoekt zelf telefonisch contact om hulp te bieden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Fantastische winkel die net dat stapje extra doet voor haar klanten. Mooie eerlijke producten waarbij vooral Medihemp erg goed bevalt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helemaal niets wijzigen, jullie zijn TOP!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De speciale werking van de produkten erbij vermelden, maar ik weet ook dat dit verboden wordt, want o wee als de mensen eens gezond werden!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super levering en snel.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede spullen en altijd een attentie bij een bestelling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Complete informatie over het product. Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Biologische producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wasnootjes niet in hard plastic stoppen Groter assortiment</p>

<b>Pluspunten</b><p>10 ik ben hel tevreden</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik zo niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>heldere website, duidelijke prijzen, snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Jullie houden je aan de gemaakte afspraken en verder komen jullie in ieder geval naar mij over als gepassioneerd bedrijf.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering..concurrentiële prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer producten?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levertijd prima.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke site en gemakkelijk overzicht om te bestellen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door. Niets negatiefs aan te merken.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!