3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prijs en levertijd.

Geen verbetering nodig, her gaat goed zo

• Betrouwbaarheid

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten en goede en snelle levertijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>—-</p>

<b>Pluspunten</b><p>correcte en vlugge levering na 2 dagen en een mooie korting bij herhaalbestelling. Al meerdere keren bij dit bedrijf bestelt en zeer tevreden !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Brievenbus pakketje</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ook thc gaan leveren</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit product Goede informatie voorziening over product</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij levering tijdens de feestdagen wellicht duidelijker zijn in communicatie over de duur van de levertijd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 stars: good service, well treated

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik gebruik jullie capsules al een tijdje omdat ik met geen mogelijkheid pillen kan slikken en het innemen van deze capsules iets makkelijker kan. Helaas is het zelfs met deze capsules nog steeds erg moeilijk voor mij. De druppels heb ik ook geprobeerd maar vond ik erg moeilijk te doseren. Het zou erg fijn zijn als jullie een nog andere innamemanier zouden kunnen verzinnen. Zo lees ik elders over een vrijwel smaakloze spray op waterbasis met 8 mg CBD. Ik overweeg om deze te proberen. Verder niets dan goeds over jullie bedrijf en producten!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Niets negatiefs te bedenken, dat alleen al is heel positief.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverde producten, goed verpakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets uitgebreider assortiment, bijvoorbeeld; Er staat bij de wasnoten beschreven; Advies voor de witte was: Gebruik zo nu en dan, 1½ eetlepel vlekkenzout (OxyPer), wasnoten bevatten namelijk geen optische witmaker, uw witte was zal zonder OxyPer wat gaan verkleuren. Helaas geen vlekkenzout/oxyper te koop aangeboden op de webpagina, ik had het er zo bij besteld. Ik las ergens; "Je kan dit in natuurvoedingswinkels kopen onder de merknaam Ecover"</p>

<b>Pluspunten</b><p>Korte levertijd en goede service</p>

Pluspunten

helder duidelijk koepn

<b>Pluspunten</b><p>snel geleverd geen verzendkosten vanaf 25 euro</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, altijd een kleinigheidje extra wat heel fijn is, overzichtelijke website, duidelijke informatie, klantvriendelijk, kwalitatieve producten...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles ++++++</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geweldig ,gisteren besteld ,vandaag geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Top</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!