• Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alhoewel de website aangaf dat er na 20.00 uur niemand meer telefonisch aanwezig was werd ik toch na 20.00 uur uitstekend en vriendelijk te woord gestaan over een noodgeval met mijn moeder die snel materiaal nodig had.

Geen verbeterpunten, alleen een dikke 10!!

• Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering aan voordelige prijzen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk, open en duidelijk. Verschillende gezondheidsbevorderende producten van hoge kwaliteit, ook voor huisdieren. De kortingscode en de kleine tester zijn een leuke toevoeging aan de bestelling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>NVT</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting, betrouwbare biologische producten en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correct!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering en goede kwaliteit</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit van de producten. Biologische producten. Duidelijke website waar je makkelijk kan bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Post.nl werkt niet goed. Eerst was er een vertraging, dan kreeg ik mail dat men aan mijn deur had gestaan, maar niemand thuis was. De mail om me in te lichten over de komst van de postbode kwam erg laat. Daarom was ik er niet. De volgende dag zou de postbode opnieuw langskomen. Ik bleef thuis wachten. Plots was er een mail dat men niemand thuis had aangetroffen en het pakketje ging doorgestuurd worden naar een afhaalpunt. DIT KLOPTE NIET. Ik was effectief thuis. Er heeft niemand aangebeld. Dat maakt in totaal een vertraging van 6 dagen voor me!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en prijs</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Kwaliteit product is goed. Al goede ervaring mee.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk te bestellen, prijs goed tov andere aanbieders, goede communicatie over levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlot en gemakkelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>Je word ontzettend goed en uitgebreid geïnformeerd over het product. Snelle levering.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede adviezen, luisteren goed .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Hoop dat de producent van de raw cbd olie open staat voor de door mij aangegeven "klacht" . Om dit te vermelden in de bijsluiter.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede kwaliteit</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correcte afhandeling en keurige communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Telefonisch goed bereikbaar en ze weten veel over de producten die ze verkopen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Invoeren van spaaracties zou wel leuk zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlg dag levering, top</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede prijs en snelle levering! Ook bij elke levering een gratis zakje thee (leuke attentie).</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!