<b>Pluspunten</b><p>snelle en correcte afhandeling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe prijzen en super snelle leverimg</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle bezorging, duidelijke site, goedkoopste bijenwaskaarsen</p><b>Verbeterpunten</b><p>x</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goed verpakt, fijne spullen, extra kortingsbon... prima!! Was eerste bestelling bij dit bedrijf, maar ga hier zeker vaker bestellen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten Vriendelijk personeel aan de telefoon die weten wat ze verkopen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan er geen bedenken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Informatief zeer goed, bijsluiters</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs en zeer snelle levering. Volgende dag al geleverd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet van toepassing.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee.</p>

<b>Pluspunten</b><p>ik had geen kortingsbon toen ik probleem had met op de site te komen had ik gebeld en kreeg toen alsnog de 10% korting vond ik erg corect gehandeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>vind de snelheid zeer goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>ok</p><b>Verbeterpunten</b><p>is goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle leveringen en goede hulp bij vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer package deals</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij telefonisch contact wordt er met je meegedacht, zeer prettig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo door gaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles wordt netjes gecommuniceerd per mail en de producten worden met veel zorg geleverd, is goed te zien aan de verpakking</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd stipt en wat zo attent is er zit altijd een leuke verrassing bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd, beide producten tóch gelijk ontvangen (niet verwacht tijdens het bestellen) en mooie producten!</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Altijd correct en mooie deals</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging, redelijke prijzen, boven een bepaald bedrag (niet te hoog) hoef je geen porto te betalen, bestellen ging gemakkelijk. Producten nog niet geprobeerd, met kaarsen branden wacht ik tot de kerst. Zien er wel goed uit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien wat meer kaarsformaten.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!