<b>Pluspunten</b><p>Ik ben heel tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbetering mogelijk.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer volledige en duidelijke informatie op de website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan nu niets bedenken, mooi toch?!</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Design website en opmaak email mag professioneler.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Ik werd netjes teruggebeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>er is een verkeerde postcode gebruikt waardoor de zending drie dagen onderweg bleef</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site en ruime keuze. Verstuurd als brievenbuspakje, dus hoefde er niet voor thuis te blijven</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>10</p><b>Verbeterpunten</b><p>niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie, duidelijke minimalistische site. Geen onnodige bla bla bla! Goed verzorgde levering, met duidelijke meegeleverde beschrijving/gebruiksaanwijzing van, in mijn geval CBD olie. Keurig allemaal, ben hier zeer tevreden over. Niet te vergeten de 10% korting bij alle volgende bestellingen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Post NL heeft kennelijk op eigen houtje besloten toch bij mij thuis te bezorgen, terwijl ik had gekozen voor een Post NL afhaalpunt. Ligt dus niet aan jullie, maar ik denk dat het een goed idee is om Post NL hier op aan te spreken!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zoals gewoonlijk, dik in orde.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, en zeer goed telefonisch advies.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer overzichtelijke webshop, zeer snelle en correcte levering.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een e-mail gestuurd. Geen antwoord gekregen. Het doosje met cbd olie was niet afgeplakt, eenieder had de olie eruit kunnen halen of er iets mee uitspoken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, vriendelijk en goede prijs kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede service!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke site. Snelle levering. Mogelijkheid afterpay te gebruiken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Jammer dat de levering van 2 flesjes CBD gold dubbel verpakt zijn en nu niet meer als brievenbuspakketje geleverd kunnen worden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed telefonisch bereikbaar, persoonlijk advies, vriendelijke bejegening, mooi product en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer reclame maken, zodat nog veel meer mensen weten van jullie producten ;-).</p>

<b>Pluspunten</b><p>uitgebreid assortiment en behulpzame, klantvriendelijke medewerkers</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zo lekker snel!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd aan huis</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering en diverse betaalmogelijkheden. Top!</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!