<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending (naar Frankrijk). Goed verpakt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>geen</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk Snelle levering Goede producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Word vriendelijk te woord gestaan!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Voor degenen in het buitenland: snelle levertijd, geen extra verzendkosten, de verzendverpakking nu ook nog verbeterd, plus kortingsbon voor een volgende aankoop, én (het allerbelangrijkste:) de kwaliteit én smaak van de bio cbd olie is werkelijk fantastisch.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super dat het zo snel geleverd wordt. Zo fijn dat je het bij een post punt kunt afhalen, je kunt het dus ophalen wanneer je wilt. Ik zal alleen nog maar hier bestellen, de cbd druppels en ook de cbd capsules voor mijn man.</p>

<b>Pluspunten</b><p>overall great experience</p><b>Verbeterpunten</b><p>nog een groter aanbod</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke info over de producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>klantvriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goed product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd goed .</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Niets te verbeteren. Vasthouden, deze service is mijn devies.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Snel geregeld na telefoontje ivm ruilen artiekel en snel geld terug</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>

<b>Pluspunten</b><p>top service!</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!