<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling van de bestelling!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel correct</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, vlotte levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>PayPal betaling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Besteld goede levering en snel</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website; overzichtelijk; goede uitleg producten; makkelijk te bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Klanten meer inzicht geven in fabricage proces en herkomst basisproducten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>communicatie, snelheid, willen helpen het probleem op te lossen</p><b>Verbeterpunten</b><p>het is altijd mogelijk om te verbeteren, maar tot nu toe heb ik geen bezwaren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Site werkt snel en goed. Vandaag besteld, morgen in huis, prima service. Verpakking ziet er heel goed uit. Top!</p>

<b>Pluspunten</b><p>10% korting</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet gelijk zichtbaar, waar de code in te vullen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Simpel bestellen en snelle levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mogelijkheid om vanuit account herhaalbestellingen te doen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij iedere bestelling zit iets om te proberen zoals verse thee oid en een kaartje met 10% korting op een volgende bestelling!</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede producten, duidelijke website , breed assortiment .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site Goede beschrijvingen van producten en bij levering duidelijke uitleg. Snelle goede levering Goede hulp bij vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe niets , ik vind het een prettig bedrijf. Die ik al aan meerder mensen heb aangeraden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service. Leuk dat er altijd een kleine attentie bij zit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Flesjes lekken vaak.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website; snelheid levering is meestal heel vlot</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als een deel van de levering bij nader inzien niet direct kan worden geleverd zou het fijn zijn om daar een mailtje over te krijgen met betrekking tot de verwachte levertijd in plaats van een 'vaag' krabbeltje op de pakbon.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede uitleg en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering gegarandeerde kwaliteit</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie op de website, duidelijke communicatie over de bestelling, fijn dat je ook een ophaalpunt kunt kiezen voor de levering i.p.v. je eigen adres. Levertijden kloppen met wat aangegeven staat op de website. Kleine attentie bij de bestelling en kortingscode voor de volgende bestelling. Top!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet echt verbeterpunten, maar ik zou het interessant vinden als het assortiment zou worden uitgebreid met meer soorten biologische/duurzame producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering. Goede toelichting bij produkt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering! Keurige verpakkingslijnen Korting bij de volgende bestelling!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!