<b>Pluspunten</b><p>Bestel altijd hier mijn spullen snelle levering altijd bij je bestelling een leuk kadootje en voor je volgende bestelling een kortingscode en denk dat hij met zijn prijzen ook goedkoop is</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles eigenlijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle info ivm levertermijn + snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering ben tevreden met de producten en zal zeker nog bestellingen doen</p><b>Verbeterpunten</b><p>betalen met pay pal zou een voordeel zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Via chat / mail duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede documentatie bij het product</p>

<b>Pluspunten</b><p>korting bij de volgende aanschaf. ook als de actie met korting voorbij is, nog teruggestort gekregen. snel geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>DOET WAT MEN BELOOFD.</p><b>Verbeterpunten</b><p>NVT</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima product, duidelijke uitleg op website en in meegeleverde folder, zeer snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets of het zou de prijs moeten zijn, kan altijd wel wat lager. Desondanks toch blij met uw kortingscodes.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Zoals vermeld.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteitsproducten, zeer snelle levering ( 1 dag ) Prima tussentijdse informatie betreffende levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlot en vlekkeloos wordt er gewerkt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie Denken met je mee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik wil best een keer dit invullen maar iedere keer is een beetje veel En als ik het niet invul krijg ik een herinnering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Eerlijke producten, goede informatie, snel en uitgebreid antwoord op vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede communicatie, behulpzaam en meedenkend.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij vragen staa; ze netjes te woord en geven je een goed advies</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo door gaan. Blijf bij je visie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik heb telefonisch advies gevraagd over welk product voor mijn situatie het beste is en heb professioneel antwoord gekregen. De producten had ik daarna snel in huis</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle leveringen, beste prijs en een kortingsbon voor de volgende bestelling</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlot en vlug geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik niet direct weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Eerlijke informatie</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!