<b>Pluspunten</b><p>super snel</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle en correcte service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nog meer info over CBD olie zou welkom zijn.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, duidelijke beschrijvingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede informatie en supersnelle levering</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Niet teveel e-mails verzenden, voor een levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en goede producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>??? Geen dus</p>

<b>Pluspunten</b><p>web werkt prima, levering op tijd</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering. Openheid in voorlichting. Goede klantenbinding ivm reducties bij herhaling van aankopen Betrouwbaar en garantiestellingen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe nog niet. Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, keuze is snel gemaakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering,top</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan ik niet opnomen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk met geen poespas.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Te weinig contact mee gehad om daar iets over te kunnen zeggen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Erg tevreden over dit zeer klantgerichte bedrijf! Bij de bestelling een kortingsbon en een zeer fijne cbd lippenbalsem.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en m.i. beste prijs.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten, alles volgens verwachting, snel geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Voel me goed geholpen door de mensen die werken voor dit bedrijf, en zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!