<b>Pluspunten</b><p>goeie condities, scherpe prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>ik vind het krijgen van een overzicht van een bepaalde reeks producten wel lastig. als bv ik alle cbd olie producten wil zien, lukt mij dit niet vlot. kan aan mij liggen maar ik gebruik heel veel internetsites vooral voor professioneel gebruik en ben toch wel wat gewoon</p>

<b>Pluspunten</b><p>Komen snelheid en beloftes na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer belangstellend of het produkt helpt waarvoor het aangeschaft wordt en doet suggestie voor goedkoper produkt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlotte afwerking</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel tevreden over alles!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle goede levering en zonder verzendkosten in brievenbus</p>

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bestellen, goede prijzen, snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Kortingscoupon en snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is positief</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er valt volgens mij niets te verbeteren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Tijd tussen Bestellen en ontvangen is uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>klare site met goede info , regelmatig promo op cbd olie , goede klanten binding , alles kits</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke klantenservice</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet iets tegengekomen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ging vlot!</p>

<b>Pluspunten</b><p>levert snel het gevraagde en de kwaliteit is prima.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen, gewoon doorgaan op de ingeslagen weg.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Top service!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>gunstige prijs/kwaliteit verhouding met voor vaste klanten een kortingsbon</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een snelle levering en bij een vorige bestelling een zeer heldere en uitgebreide telefonische uitleg over de verschillende CBD olie's.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle discrete verzending.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site Levertijd prima.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed en duidelijke website doet wat je verwacht van een webwinkel</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!