3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>geen verzendkosten boven 25 euro en goedkoper dan andere leveranciers voor dezelfde producten. kortingsbonnen voor eerstvolgende bestelling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering in zeer korte termijn. Tot heden nog nooit een vervelende ervaring met dit bedrijf gehad. Goede informatie over de bestelde producten. Gunstige prijzen van de artikelen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed prijs kwaliteit, altijd alles in orde.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en bereikbaarheid. Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een lampje voor de zoutlamp zat helemaal verpulverd in het doosje. Beter verpakken helpt wellicht</p>

<b>Pluspunten</b><p>Erg behulpzaam</p><b>Verbeterpunten</b><p>Leeftijd n week maar lag dan Spaanse besteldienst. Mochten jullie kunnen kiezen, dan liever met Correo Express</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, betrouwbaar, en geeft goed advies als gwvraagd word</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid levertijd super</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heel goed</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke en eerlijke site. Gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Afterpay optie erg fijn. Zeer klantvriendelijk bedrijf.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Dag erna levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had een mail gestuurd maar deze werd nooit beantwoord.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed luisterend oor</p>

<b>Pluspunten</b><p>Altijd snelle en goede service en levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>De website is duidelijk en het aanbod paste prima bij wat ik zocht (bijenwas kaarsen). Ook de prijs-kwaliteitverhouding vind ik prima!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen, ik ben tevreden met de gang van zaken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere communicatie bij vertraging van de levering. Zeer correct.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alleen maar lof! Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Keurig op tijd in de bus.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over ganse lijn,de hulp bij je vragen worden snel en vriendelijk opgelost.zi</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!