<b>Pluspunten</b><p>goede voorlichting,snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en eerlijk</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>in vergelijking met anderen is dit bedrijf vrij duur!</p>

<b>Pluspunten</b><p>gemaakte afspraken worden goed na geleefd de bezorging is echt binnen twee werkdagen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, helder, zorgend, snel.... alleen maar lof voor de service en het contact van en met deze firma.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Voelde bij de eerste kennismaking al vertrouwd aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service! Duidelijke uitleg meegezonden bij het bestelde product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Discretie Kadootje (thee) bij bestelling is altijd leuk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>/</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Bij herhaalbestellingen 10% korting.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Besteld en de volgende dag mijn product ontvangen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ze geven veel nuttige informatie over hun producten op hun site. Meer als bij sommige andere websites.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijven doen wat jullie doen. Goed bezig!</p>

<b>Pluspunten</b><p>De levering verloopt voorspoedig. Ik heb eenmaal een gebroken flesje in de brievenbus ontvangen, dit werd prima afgehandeld. Ik ontvang altijd een lekker zakje thee bij mijn bestelling en de 10 % korting op een volgende bestelling.</p>

<b>Pluspunten</b><p>heb niets te klagen! !Artikelen prima verpakt en snel gekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou het niet weten</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Geleverd wat gevraagd is in 2 dagen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceer in begin hoelang geschatte levertijd zal zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zoals altijd weer geweldig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede informatie over product, Bestelwijze en verzending.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!