<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden , alles uitstekend goeie service!</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlotte website (snelheid!) correcte prijzen duidelijke informatie over producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>leveringstermijn mag wat korter - laatste levering was 4 dagen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, alles producten goed verpakt, duidelijke info op de website</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere voorlichting. Snelle bezorging. Kwalitatief goede producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Digitaal bestellen gaat niet makkelijk.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>alleen maar</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en betrouwbaar</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service! Nooit problemen mee gehad.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes en correct geholpen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ka nog niet echt iets melden daar ik nog maar 1x iets besteld heb. De levertijd was subliem.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snel geleverd en goed verpakt en verzorgd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere website, goede uitleg over producten. Korting bij vervolg-bestelling(en).</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede prijs en de pijn is weg dankzij cbd olie,</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!