<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, alles klopt perfect. Goede voorlichting en met een aardigheidje, goed hoor! Flesjes in een zakje wat door de brievenbus past, prima!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede uitleg. Snelle reacties. Duidelijke site.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel, vriendelijk, scherpe prijzen en super kwaliteit. Echt een aanrader!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Netjes op tijd geleverd en met goede documentatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Alle</p><b>Verbeterpunten</b><p>Laatste bestelde flesje cbd olie vindt ik geen succes. Heb liever pipet</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>heel goed 99 op 100</p><b>Verbeterpunten</b><p>echt niets aan te merken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle correcte levertje , goede bijsluiter en leuke acties!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering,als je belt word je keurig te woord gestaan en geholpen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle, correcte levering. Klein handig extraatje erbij!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nette communicatie, prima, geen klachten. Product volgende dag in huis.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snel geleverd top bedrijf !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Kortingscode inbegrepen altijd mega snelle levering... en ook nog vaak een extra presentje! Super...</p>

<b>Pluspunten</b><p>makkelijk bestellen en snel in huis</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Komen afspraken stopt na. Ben zeer te spreken over de brievenbus aflevering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, en eerder een klacht gehad die zeer goed is afgehandeld.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levertijd, snelle en correcte reactie bij mailwisseling. Fijn dat jullie een brievenbuspakketje van het flesje maken om de levering nog makkelijker te maken. Prettige informatie over het gevraagde product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle, fijne en eerlijke communicatie. Vandaag besteld, morgen in huis.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb voor de eerste keer besteld en ben dik tevreden. Ik zou op dit moment geen verbeterpunten kunnen opnoemen. Top !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijkheid en snelheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe geen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. contact via mail</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!