<b>Pluspunten</b><p>Zeer vriendelijk en correct gesprek over een vraag betreffende kleur van een product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, is gewoon goed.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Denken met je mee als je ze telefonisch benadert. Fijn contact</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

<b>Pluspunten</b><p>altijd snel , goed verpakt ! top producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling de volgende dag in huis, geweldig!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gaat allemaal zoals op de site staat beschreven wat helaas vandaag de dag lang niet bij elk bedrijf het geval is. Kortom tot op heden tevreden en voor herhaling vatbaar.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Na een kleine leverfout heb ik even overlegd en had ik binnen 24 uur de juiste dosering en mocht de lichtere variant met korting behouden. Ik werd geluisterd naar mijn persoonlijke situatie en er werd meegedacht. Ik was echt verbaast over deze empathie in een zakelijke omgeving. Blij verrast.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Eerdere bestellingen verliepen ook perfect</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De toegezonden kortingscode werkt niet. Nieuwe website Werkt nog niet optimaal dus.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Mooi product!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verzending duurde een aantal dagen (kan kan ook aan post nl hebben gelegen). Pakketje stond drie dagen op ‘ wordt morgen geleverd’ p</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering van het bestelde product</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed binnen de aangegeven levertijd binnen gekregen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen verbeterpunten!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snel in afhandeling en levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en duidelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Is prima zo</p>

<b>Pluspunten</b><p>Laagste prijs op het web, makkelijk online besteld, snel verzonden en ontvangen... prima kwaliteit (raw CBD-olie)!</p><b>Verbeterpunten</b><p>tip: ga zo door. :)</p>

<b>Pluspunten</b><p>De vele informatie en mooie flyers Ook heel tof dat je word beloont als vaste klant.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten. Ga zo door!</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed product, snelle levering</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>weet ik zo even niet.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!