<b>Pluspunten</b><p>Super snel service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Telefonisch goed bereikbaar. Direct alle vragen beantwoord en opgelost.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Net bedrijf</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou geen verbeterpunt of tips weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie op de website over CBD-olie. Prima service en levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op dit moment geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede aandacht ivm product en verder overleg wat het gaat worden Echt persoonlijke aandacht en afwerking. Top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service, snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog meer mensen motiveren om een review achter te laten, omdat het nog steeds een flinke zoektocht is naar het juiste product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering. Duidelijke uitleg erbij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou niets kunnen bedenken, het is prima</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levertijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correcte afhandeling. Kwaliteit is in orde. Product (cbd 10% Raw) schijnt goed te werken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bio voor jou maakt alle beloftes waar</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed spul,snelle levertijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd. Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Top! Snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit product en goede service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het is prima zo, dus blijven zoals het nu is.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service en levering. Je wordt middels email goed op de hoogte gehouden. Prima communicatie dus.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en heel snel in huis. Ook met telefonisch contact werd er duidelijk antwoord gegeven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nu voor de 2e keer besteld. Beide keren correcte en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, concurrerende prijzen, bliksem-levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>vlotte communicatie en verzending</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!