<b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelheid in communicatie en leveren</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed advies, goed produkt en supersnelle bezorging</p><b>Verbeterpunten</b><p>nog geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Werd na bezette lijn teruggebeld door medewerker. Super</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zoals altijd snel geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Met vragen komen ze met goede tips en zijn altijd te bereiken. Snelle levering en goede kwaliteit van producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles duidelijk omschreven en prima geregeld!</p>

<b>Pluspunten</b><p>- Bestellen gaat heel vlot, zonder problemen. - De levertijd wordt gerespecteerd, het produkt is heel goed verpakt zodat er geen schade aan levering kan zijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Momenteel geen opmerkingen, ik ben heel tevreden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen enkel probleem ,alles gaat altijd super snel, top bedrijf ook voor Info .</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan er geen een bedenken .</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering,goede producten! En goede info bij de spullen die ik kocht. En nog een kanootje in de vorm van een theezakje erbij :))</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk niet :))</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en informatie, snelle levering, snel en vriendelijk beantwoord met een vraag via de facebook-pagina</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel en discreet</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles prima!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afwikkeling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Op de dag dat de bestelling is geplaatst werd ik gebeld over de levertijd. Zeer attent.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik niet.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Attent en professioneel, alles was netjes verpakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, alles is milieuvriendelijk en volgensmij alles biologisch</p><b>Verbeterpunten</b><p>De zoutstenentheelichtjes die heb besteld waren heel anders. Dit is ook van te voren heel duidelijk gecommuniceerd maar sommige stenen waren heel plat afgesneden waardoor de vorm en kleur veel minder mooi zijn. Dat ze zo plat zijn afgesneden was niet duidelijk vermeld. Dat ze niet gelijk zijn aan kleur en vorm is helemaal niet erg, maar dat platte vond ik echt jammer, maar dat is ook denk ik een stuk smaak.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Product is als voorgesteld, zeer snelle levering!</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!