<b>Pluspunten</b><p>Super service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meerdere verschillende producten met betrekking tot thee zou leuk zijn!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website met link naar blogs voor nog meer informatie. Ook telefonisch snel te bereiken met goede service en informatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij terugkerende klanten hoeft er niet iedere keer een folder meegestuurd te worden. Ook de kortingcode voor nieuwe bestelling kan misschien op de factuur vermeld worden. Zo is er minder papier nodig en werken we mee aan een beter milieu!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede duidelijke informatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vraag gesteld via e-mail over BTW, onmiddellijk een duidelijk antwoord gekregen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en betrouwbaar.</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>'</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel snelle levering. Goede produkten. Goede communicatie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk en klantgericht</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>-De prijzen vind ik zeer aantrekkelijk. -Ruime keuze is hier zekers van pas. -Ik heb het snel thuis bezorgd gekregen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jullie zijn goed bezig! Keep up the good work :)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede producten en bij elke levering kortingskaart van 10%.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levering snel. Korting als vaste klant. Bij 30 ml gunstige prijs. Product van betrouwbare fabrikant met SKAL certificaat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De prijsstijging van de CBD is in minder dan een jaar fors. (Oorzaak daarvan kan bij Medihemp liggen)</p>

5 stars: perfect, definitely recommended

<b>Positive</b><p>always pleasantly surprised with small gifts</p><b>Suggestions</b><p>could be also in English</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Doe zo verder</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en duidelijke site met mooie foto’s</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de hennepzaadolie duidelijk vermelden dat er geen CBD in zit. Kan het toch goed gebruiken maar wilde eigenlijk met CBD</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Prima product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Toen het eens fout dreigde te gaan met een bestelling werd ik persoonlijk gebeld. Zo hoort het, maar zo gaat het vaak niet. Prima service!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering. Uitgebreide info. Contact zoeken mogelijk</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!