<b>Pluspunten</b><p>Goede produkten, snelle levertijd, vriendelijk telefonisch contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet kunnen ontdekken.</p>

<b>Pluspunten</b><p>No nonsense; goede service, redelijke prijzen, adequate levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima prijs en goede kwaliteit CBD, veel beter werkend dan goedkopere aanbiedingen bij een drogist!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Grotere verpakkingen met bijvoorbeeld 90 capsules zou fijn zijn en bespaart ook nog plastic</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ze hebben het gedaan wat ze hadden beloofd. De volgende dag was mijn pakket thuis.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en geen verzendkosten. Ook 10% korting op volgende levering. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet lang klant dus nu nog geen tips</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, geen verzendkosten, snelle levertijd, doet wat het beloofd, goeie informatieverstrekking bij de geleverde producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering en waren goed verpakt, tevens elke bestelling kortings code voor 10% korting. Dikke plus voor Biovoorjou !</p>

<b>Pluspunten</b><p>10 op 10</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site met uitleg producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk en correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel positief en snelle levering. Ik heb geen verbeterpunten!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Telefonisch keurig te woord gestaan Snelle levering Duidelijke site</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijk en snel geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie, snelle levering. Veel informatie bijgesloten over produkt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede info, snelle levering, prima product: cbd-olie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles netjes verpakt, met folders erbij, 10%korting op de volgende bestelling, geleverd zoals beloofd. Niets te klagen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets op dit moment.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goed, zuiver en betrouwbaar product!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen punten te bedenken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte correcte aflevering van de bestelde spullen</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!