<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie over het product, snelle levering, ben positief over Biovoorjou.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen verbeterpunten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>prettige site, makkelijk een bestelling te plaatsen en ik werd goed geïnformeerd over het de levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering, concurrerende prijs</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed assortiment</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht toch nog even naar de 'lekvrije' claim van canabigold kijken</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies, overzichtelijke site, snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke uitleg, groot assortiment, overzichtelijkesites...</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles prima in orde !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit, snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>zeer snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs vs kwaliteit verhouding van CBD producten. Loyaliteitspremie is aantrekkelijk, maar blijf vergelijken!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Doen wat je beloofd staat al hoog in hun vaandel, maar blijf alert en communiceer!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede produkten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snel geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correct, betrouwbaar, snel en voordelig!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Houden zo!</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Heel persoonlijk, fijn om even te bellen en een vraag meteen beantwoord te krijgen. Levertijd is super snel, fantastisch!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik doe veel online bestellingen en Biovoorjou is zeker de snelste dat er bij is! Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer artikelen op de website.</p>

<b>Pluspunten</b><p>heel tevreden , alles vlot en snel verlopen !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan er geen bedenken !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en zeer snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Er wordt correct en snel een goed produkt geleverd. Betrouwbaar bedrijf m.i.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zie geen verbeterpunten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed aanbod van producten en de kwaliteit ervan !</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>flesje was niet geheel gevuld en beschrijving op flesje onduidelijk door te kleine letters</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!