<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering, prima geregeld allemaal.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik vroeg een gebruiksaanwijzing, en die zat er inderdaad ook bij. De levertijd wordt heel goed gerespecteerd</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen voor mij</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies telefonisch, snelle levering keurig verpakt.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle.evering, goedverpakt, prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Korting als je meer dan 1 van het product besteld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Doe zo verder deze producten en in samenwerking met medihemp zijn super.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering met topkwaliteit producten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goed verpakt geleverd, mooie producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Duidelijke informatie over de producten Breekbare producten goed verpakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles ok</p><b>Verbeterpunten</b><p>betalen met pay pal</p>

<b>Pluspunten</b><p>Telefonische goed bereikbaar, zoals afgesproken ook snel geleverd. En goede uitleg over het product.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel en goede prijs</p>

5 stars: perfect, definitely recommended

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Snelle levertijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heel persoonlijk en nemen zoals ik denk goed de tijd per order. Voor het eerst dat ik het meegemaakt heb dat er op de order die met het pakket mee was gezonden een persoonlijk handgeschreven bericht stond.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De pink himalaya lamp wordt niet warm genoeg. Het bijgeleverde lampje werkt dus niet naar behoren. Meer intern de producten testen voordat het verstuurd wordt zou goed zijn.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Levertijd als beloofd, duidelijke productinformatie bijgesloten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede producten en een goede service</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering. Helemaal top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!