<b>Pluspunten</b><p>Bij problemen service- en klantgericht, persoonlijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten, ruime keuze, goede uitleg en bereikbaar voor eventuele vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De hondenkoekjes zijn best prijzig, ervan uitgaan 60 koekjes voor €27 a 6 koekjes per dag, loopt behoorlijk op.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke webshop en snelle/nette levering!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>via inet gekeken, viel mij op dat ze het voordeligst waren met de cbd olie van medi hemp, bij de zending trof ik een kortingsbon van 10% aan dat betekend dus dat mijn volgende bestelling nog voordeliger wordt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gewoon super goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks meer aan doen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>super snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede klantenservice en super snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide informatie over het gekochte product werd mee gestuurd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede levering, duidelijke communicatie en uitleg op de site. Snel en goed product. Tot nu toe erg tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Moeilijk is als je start met CBD olie, dat je niet zo goed weet welke je het beste kan nemen. Er zijn zoveel verschillende.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd, scherpe prijzen.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>geen klachten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere info</p>

<b>Pluspunten</b><p>Aardige man aan de telefoon die al mijn vragen hebben beantwoord. Volgende dag al geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Prima producten. Keurige verpakking. Makkelijke site.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Geen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot op heden (ca. 10 dagen) later niets gehoord en niets ontvangen....... Gaarn p.o. een bericht</p>

<b>Pluspunten</b><p>leverprobleem ingesproken. Snel teruggebeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tot nu toe niet</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijk communiceren en je proberen te onderscheiden van andere sites</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Redelijke prijs voor een goed product. En korting op volgende bestelling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Te laat geleverd. Product was nog niet binnen en er werd al een evaluatie gevraagd! Vreemd. Gebrek aan onderlinge communicatie?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website met een goed overzicht en uitleg over de aangeboden produkten.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!