<b>Pluspunten</b><p>grote diversiteit aan producten en goede prijs kwaliteit verhouding</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik kan niet anders dan 3 tienen geven. Altijd snelle en duidelijke service. Mooie produkten!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site en snelle levering, ik ben zeer tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site, up-to-date. Goede produkten, afhandeling en (inzicht in) levertijd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>De ene dag besteld en de volgende dag al in huis en kk woon in België !!! Wie doet hun na ?!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie Goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie & levering. Kortingskaart is heel vriendelijk!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Direct contact met medewerker Komt afspraken na snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>tot heden geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>VOOR MIJ IS ALLES PERFECT</p><b>Verbeterpunten</b><p>IK ZOU NIET WETEN WAT</p>

<b>Pluspunten</b><p>Wou graag een zoutlamp maar die ik wilde was er niet meer, kreeg ik een telefoontje of ik belang had bij een andere lamp en dat was er, Zeer goede service en uitleg over alles,ook zat er nog een extraatje voor de kerst bij. En om dat ik dicht bij woon werd mijn bestelling de zelfde dag nog gebracht, dat is service toch.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga door zoals jullie het nu doen, en jullie zullen nog meer uit kunnen breiden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie kwaliteit CBD olie, snelle en correcte bezorging,</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Als 1e klant moet je eerst betalen.dat is raar</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, zeer snelle levering, vrijdag na 17:00 uur besteld, zaterdagmiddag 13:00 aflevering. Top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet gevonden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede uitleg. Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel service ondanks kerstdagen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Wilde een extra binnenbak voor de yoghurtmaker. Op de site stond dat deze niet op voorraad was. Hierover gebeld met als resultaat dat ik de volgende dag alsnog de bak in huis had omdat zij deze uit de complete yoghurtmaker hadden gehaald. Topservice!</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Nette communicatie, reactie dezelfde dag, snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijkheid Snelheid</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is uitstekend verzorgd.\documentatie, uitleg, verpakking en bezorging</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!