<b>Pluspunten</b><p>informatie op folder is goed leesbaar, folder ziet er goed uit evenals de website</p>

<b>Pluspunten</b><p>'Voor 17.00 uur besteld, volgende dag geleverd' klopt! Had mijn bestelling geplaatst om 16.45 uur en vroeg me af of het nog zou lukken, maar jawel: de volgende ochtend lag het pakketje in de brievenbus. En keurig verpakt ook, toppie!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had CBD olie besteld maar het flesje was gebroken tijdens de verzending. Dezelfde dag nog gemeld en het werd de dag erna kosteloos weer opnieuw geleverd. Prima en snelle service. Mijn nieuwe vaste adres voor o.a. CBD olie.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed telefonisch bereikbaar voor vragen Snelle levering Geen verzemdkosten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ben pas een nieuwe klant maar mijn eerste ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Heel klantvriendelijk, heb er alvast een goed gevoel bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het zo direct niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets meer beoordelingen zou interessant zijn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, goede informatie en snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog geen negatieve punten ervaren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Goed overzicht om te bestellen. Leuk om altijd iets extras te vinden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling volgende dag in huis . Nog nooit vertraagd !</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site Gebruiksvriendelijk Snelle klantenservice, ook buiten kantoortijden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bij vragen komt er snel antwoord.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijk, betrouwbaar</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie via telefonisch contact</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had een vraag over betaling. Zeer goed geholpen via telefonisch contact.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!