<b>Pluspunten</b><p>snel, goed verpakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>n.v.t.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Gratis heerlijke thee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie , snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten snelle levering. Site is overzichtelijk en werkt prettig.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levertijd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijkheid</p>

<b>Pluspunten</b><p>korte lijnen, direct contact, persoonlijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>- Zeer snelle levering. - Keurige website. - Goede begeleidende informatie! - Biologisch!</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Taalfout op begeleidende info: punt 3: ontbreekt in eerste zin het woord "is": Het [is] in onze optiek...</p>

<b>Pluspunten</b><p>Website ziet er goed uit en geeft goede informatie over de producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede site snelle levering prima tevreden</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, duidelijke uitleg op divers gebied en communicatie. Erg netjes als je vragen hebt, kun je ze stellen en wordt het snel beantwoord.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed persoonlijk contact en mogelijk antwoorden en adviesen te geven op mijn vele vragen, heel vriendelijk en behulpzaam</p>

<b>Pluspunten</b><p>Werd meteen terug gebeld toen ik met een vraag zat</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, heldere communicatie/informatie</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!