<b>Pluspunten</b><p>Ruime keuze; prima uitleg op de website; snelle levertijd; goed berichtgeving over verzending pakje e.d.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk en snel bezorgd en afgehandeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>voordelig in vergelijking met anderen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke mail over hoe en wanneer qua aankomen van bestelling en mijn betaling. Daarna netjes op tijd bestelling afgeleverd en mij ook over de voortgang ingelucht daarover.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou graag karton als opvul materiaal zien in de verzenddoos in plaats plastic zeker voor een biologische bedrijf of een andere verantwoorde oplossing.</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede informatie</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had laatst 2 potjes CBD besteld. Helaas zat er maar één potje in het bezorgde pakketje. Zonder probleem werd 2de potje nagestuurd. Fijn dat je als klant serieus wordt genomen. Leuk dat er soms een attentie bij de zending zit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie verbeteren over zaken die op zaterdag in privétijd via telefoon binnen komen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>er wordt aangegeven dat de levering de volgende dag is, dat was niet het geval</p>

<b>Pluspunten</b><p>Het persoonlijke advies.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere informatie, goede kwaliteit, supersnelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede uitleg van de producten, kortingsbon bij elke levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke omschrijving en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Word altijd netjes en op tijd bezorgt. Er is vaak een aanbieding en een kortingsbon! Prima webshop</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Direct reactie op mail</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>duidelijkheid goedwerkend product, snelle berichtgeving, correcte afhandeling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Veel keus. Gratis proef monsters. Duidelijk antwoord</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nou kreeg met de betaling 2x een mail met verschillende rekening nummers. Had dit al gemeld. Ene was van een bedrijf die jullie icaso doet. Was beetje verwarrend. Maar na telefoontje snel duidelijk</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed product</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>niet de goedkoopste maar heeft wel een snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site en snelle leververing</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk en makkelijk</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!