<b>Pluspunten</b><p>Als ik vragen heb over het product dat ik wil kopen of gekocht heb kan ik telefonisch altijd terecht en krijg ik meteen diegene met de kennis aan de lijn. Wat ik ook erg waardeer is de kortingsbon van 10% op de volgende bestelling, zeer de moeite waard! Makkelijke duidelijke website!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee tot nu toe.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>

<b>Pluspunten</b><p>10</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede uitleg over de producten! Snelle levering. Ik ben erg tevreden over de communicatie tussen klant & bedrijf!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk heb ik niks op te merken. Alles is goed uitgelegd, duidelijk, goed te vinden! En ook de communicatie is heel goed tussen klant en bedrijf. Misschien de site iets op vrolijken? Verder geen punten!</p>

<b>Pluspunten</b><p>het gemak van bestellen en vlotte nette levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou het op dit moment niet weten</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Een uitgebreide duidelijke site en een snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Word heel snel geleverd en zat ook nog heerlijk zakje thee bij en kortingscode op mijn volgende bestelling</p>

<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijk advies mbt gebruik producten. Heel netjes en uitgebreid.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Heel goede service!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit, eerlijk en betrouwbaar en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Assortiment en snelheid van leveren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Op het antwoordapparaat zeggen ze dat ze terug zullen bellen En....dat doen ze ook!! En nog snel ook. Prima.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en duidelijke info bijgevoegd en bedankt voor de korting.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nope</p>

<b>Pluspunten</b><p>mooie website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site , snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>ik ben netjes gebeld voor vragen die ik had over de bio olie en olie raw. Goede uitleg gekregen!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie over hun producten op de site, snelle, vriendelijke en adequate reactie op vragen, snelle levering. Kwaliteit. Bedankt Biovoorjou in Nieuwlande!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zal ik over nadenken.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!