<b>Pluspunten</b><p>dicht bij de klant pro actief in persoonlijk contact</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed verpakt. Duidelijke uitleg bijgesloten. Snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vond de keuze CBD olie moeilijk te kiezen. Weet niet waar ik op moet letten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alsje een vraag hebt kan je altijd terecht en krijgt dan een duidelijk antwoord</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie producten, duidelijke beschrijvingen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Makelijk nu ook via Bancontact betalen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling heel snel bezorgd en een leuke attentie erbij. Dit is echt een dankjewel voor je bestelling en extra aandacht voor de klant.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlot, snel en correct</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik ben erg blij met de informatie hoe duidelijk deze gegeven wordt. Dit wilde ik niet zomaar gaan doen. En qua levertijd was het er erg snel om toch te beginnen als je de stap genomen hebt. Heel erg bedankt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niet iets tegen gekomen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, prima geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Probleem bij levering in het buitenland (pakketje niet aangekomen) zeer accuraat opgelost. Goede communicatie hierover en vervolgens werd direct een nieuw pakketje naar het thuisadres in NL gestuurd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide informatie en super snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, concurrerende prijzen, snelle en correcte levering. dat er altijd iets extra's in het pakketje zit om uit te proberen maakt het extra leuk.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Over de aandacht, service en snelheid van uitvoering heb ik niets te wensen over. Mij is een kwalitatief hoogstaand product geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website, goede communicatie, duidelijke afspraken van levering, op de hoogte houden van het leverings traject</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd, goed product en duidelijke site...top.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ik had een fout gemaakt bij t bestellen. Belde op en werd direct ongedaan gemaakt en binnen paar dagen geld retour. Verzending van de juiste bestelling ging supersnel. En vriendelijk aan telefoon.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten, snelle afhandeling , prima service en denkt mee met de klant</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zoals het hoort!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mijn bestelling werd snel en keurig verzorgd bij mij afgeleverd nadat ik gebruik had gemaakt van eenmalige overschrijving wat ik ook als positief ervaar,want dat kan niet overal ( meestal alleen per IDEAL of Creditcard) Er zat een duidelijke uitleg-brief bij en mogelijkheid tot bellen en Emailen , ook een kortingsbon voor volgende bestelling Werd ook teruggebeld door uw bedrijf toen ik niemand te pakken kreeg</p><b>Verbeterpunten</b><p>nog niet kunnen ontdekken ( te vroeg)</p>

<b>Pluspunten</b><p>Voor de eerste keer iets besteld. Snel geleverd goed verpakt super gewoon. Een aanrader voor iedereen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sorry daar kan ik na een keer nog geen oordeel over vellen.</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!