<b>Pluspunten</b><p>Goef en duidelijke informatie over het produkt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik niet,dit is mijn eerste bestelling en prima verlopen</p>

<b>Pluspunten</b><p>mooie overzichtelijke website</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Zo’n snelle levering heb ik nog niet meegemaakt , binnen 24 op de deurmat. De site is heel erg overzichtelijk en duidelijke beschrijving van de producten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Snelle levering. Bestelling kwam met zeer duidelijke bijsluiter.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en hele snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levertijd, ik werd via de e-mail goed op de hoogte gehouden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een fijn gesprek gehad over de Cbd olie en goede uitleg over de verschillende soorten Cbd olie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>

<b>Pluspunten</b><p>toegankelijke website met veel informatie over het product. Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Volgende bestelling 10% korting</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Verbeterpunten</b><p>prima, 1 flesje per brievenbus post</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het pakketje was geopend en het doosje zelfs niet gesloten Met iets meer tape kan dit wellicht voorkomen worden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correct Snel Goede informatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten, duidelijke omschrijvingen en een snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooi ingepakt is de bestelling geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en adequaat antwoord op vragen. Zelfs op zondagavond werd mijn email binnen een uur beantwoord.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering met goed track & Trace</p><b>Verbeterpunten</b><p>misschien een Biovoorjou-app voor nog sneller zoeken en shoppen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Niet bijzonder</p><b>Verbeterpunten</b><p>Matig</p>

<b>Pluspunten</b><p>er wordt goed op de mail gereageerd, er ging even iets mis tussen betaling en bestelling, is goed opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>zie hiernaast, blijf adequaat reageren op mails en telefoon, dit is voor de klant ideaal, hij wordt immers 'gezien'.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima! snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede telefonische beantwoorden</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer info materiaal toezenden bij een bestelling</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!