<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, snel en overzichtelijke site.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer het op dit niveau te houden</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede voorlichting, vragen kunnen worden gesteld, commentaren van gebruikers positief/negatief. Super snelle levering waarbij ook gekozen kan worden in de brievenbus of afgeven door postnl.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door|</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>super snelle service duidelijke site</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website. snelle levering. Helaas weet ik nog weinig over de kwaliteit van de producten. De aflevering van Kassa geeft wel te denken....</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke site,snelle levering!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Een te kleine levering werd binnen één dag met excuses en een kleinigheidje erbij goedgemaakt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, straalt vertrouwen uit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerste kennismaking, geen verbeterpunten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie, duidelijke website en snelle levering. Veel aanbod ook.</p>

<b>Pluspunten</b><p>correcte en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en zeer duidelijke bijsluiter bij product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>goede informatie op een goede website, bedrijf komt heel vertrouwd en respectvol over.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze beloven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere informatie, zorgvuldige en correcte afwerking</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet ik niet</p>

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en zeer duidelijke website, goede omschrijving bij de produkten en veel uitleg in de blogs e.d. te vinden! Ik woon in Duitsland maar desondanks gratis verzending (brievenbuspost) en met 2 dagen in huis!</p>

<b>Pluspunten</b><p>afterpay mogelijk is heel fijne service</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit, goede voorlichting over de produkten. Betrouwbaar!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie op website, afspraak = afspraak</p><b>Verbeterpunten</b><p>Werk aan legitimatie van deze producten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Great service. Great product. Great delivery time!</p>

085 77 355 37

Over Hulpmiddelonline.nl

Hulpmiddelonline is dé TENA specialist online. Als officieel partner van TENA bieden we het volledige assortiment van TENA incontinentiemateriaal altijd zo voordelig mogelijk aan. Bestellingen worden bovendien altijd super snel geleverd; voor 23:59 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. Onze klantenservice is dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar en voor hulp bij de keuze voor het juiste materiaal kunt u ook online onze handige keuzehulp gebruiken. https://www.hulpmiddelonline.nl/keuzehulp/ Graag tot ziens op Hulpmiddelonline!